Heroes of the Storm'a Yama ile Gelen Yenilikler - Haberler - indir.com

Heroes of the Storm'a Yama ile Gelen Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-26 00:39:59
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Blizzard tarafından geliştirilen savaş oyunu  Heroes of the Storm'a yeni güncelleme geleceği haberi verilmişti. Heroes of the Storm'a gelecek büyük güncellemenin müjdesi verildi.

Hem geliştiriciliğini hem de yayıncılığını Blizzard'ın üstlendiği savaş oyunlarından Heroes of the Storm oyuncularına yeni bir müjde verdi. Heroes of the Storm'a yeni ve büyük bir güncelleme geldiği haberi verildi. Üç farklı oyun modunu içinde barındıran Heroes of the Storm'da savaşlar 5 vs 5 olarak yapılıyor. Sevilen oyunda bulunan kahramanların çizim ve yetenek çeşitliliği oyuna renk katıyor. Aynı zamanda oyunun harita tasarımı da oyuncuların sevdiği noktalardan birisi. Şimdi oyunda yayınlanan yeni güncelleme ile oyunculara sunulan bu imkanların daha da geliştirildiği görülüyor.

Savaş oyunu  Heroes of the Storm, oyuncularına daha keyifli bir oyun deneyimi sunmak için yeni bir güncelleme sunduğunu açıkladı. Yeni yayınlanan güncelleme ile oyuna yeni bir kahramanda eklendi. Oyuna yeni eklenen kahraman Samuro oldu. Samuro, hareket hızı, kahraman gizliliği, ve kendi yansımalarını yaratarak düşmanı şaşırtması gibi özelliklere sahip. Yeni güncelleme ile oyuna eklenen bir diğer şey de Brawl Modu oldu. Bir diğer eklenen şey Cadılar Bayramı konsepti. Henüz oyunda aktif olmayan Cadılar Bayramı Konsepti, 25 Ekim ile 8 Kasım tarihleri arasında kullanıcılar için aktif hale getirilecek. Konseptte yer alacak kostümler Deputy Valla ve Scarecrow Xul olacak.

Oyunda yer alan ve sevilen iki karakterin fiyatında indirime gidildiği söylendi. Bundan sonra Greymane 8,49 dolar veya 7000 altın, Rexxar da 6,49 dolar veya 4000 altın karşılığında alınabilecek.

 





PAYLAŞ