Herkese 1 Yıllık Wonderfox DVD Video Converter Lisansı - Haberler - indir.com

Herkese 1 Yıllık Wonderfox DVD Video Converter Lisansı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Son derece başarılı bir DVD kaydetme, video dönüştürme ve video düzenleme programı olan Wonderfox DVD Video Converter yazılımını isteyen herkes 1 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.

Wonderfox DVD Video Converter kullanıcıların herhangi bir DVD'de bulunan videoları bilgisayarlarına hızlı bir şekilde kayıt ederek istedikleri formatlara dönüştürebilmelerini sağlayan ve yapısında pek çok gelişmiş aracı da barındıran kolay kullanımlı bir video dönüştürme yazılımı olup, DVD kopya koruması kaldırma özelliği sayesinde dilediğiniz DVD'leri bilgisayar ortamına kayıt etmenizi sağlamaktadır.

WonderFox DVD Video Converter

Ayrıca video kırpma, özel efektler ekleme, video düzenleme ve video birleştirme gibi ek araçları da sunan yazılım videoları tek tek yada çoklu bir şekilde dönüştürmenize imkan tanımaktadır. Video indirme özelliğine de sahip olan yazılım ile Youtube, Facebook, Vimeo, LiveLeak veya diğer popüler video siteleri üzerindeki videoları indirebilmenizi de sağlıyor.

WonderFox ve indir.com işbirliğiyle düzenlenen kampanya dahilinde tüm ziyaretçilerimiz, 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekleri Wonderfox DVD Video Converter yazılımını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla bilgisayarlarına indirebilecekleri gibi program kurulumundan sonra yine aşağıdaki lisans anahtarını yazılıma girerek ücretsiz kullanımı aktif hale getirebilirler.

Wonderfox DVD Video Converter 1 Yıl ücretsiz Lisans Anahtarı: AAF69BFF95072E15C82B

 





PAYLAŞ