HDM'den Nokia 8'den Daha Büyük Bir Model Daha Geliyor - Haberler - indir.com

HDM'den Nokia 8'den Daha Büyük Bir Model Daha Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-18 16:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia'nın uzun zamandır beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olan Nokia 8 cihazı geçtiğimiz gün itibariyle resmiyete kavuştu ve modele dair yaptığımız haberde cihazın tüm teknik detayları ortaya çıkmıştı. HMD Global şirketi ise Nokia markasını tekrardan pazarda canlandırdı ve şirket sadece Nokia 8 ile yoluna devam etmeyecek. Ortaya çıkan son bilgiler doğrultusunda Nokia 8'den daha büyük bir ekranlı telefonunda gelebileceği hedefleniyor. Hali hazırda Android pazarına ilk olarak Nokia 3, 5 ve 6 modelleri ile giriş yapan HMD global sonrasında ise Nokia 8 ile yükselişine devam etti.

Fiyat noktasında 599 avro olan yeni Nokia 8 modeli Avrupa üzerinde Eylül ayının başı ile beraber satışla çıkması bekleniyor. Cihazın diğer bölgelerdeki çıkış tarihine dair detaylar ise henüz belirsizliğini koruyor. Nokia 8'in sunduğu özellikler oldukça güçlü ve amiral gemisi konumunda bulunsada rakiplere baktığımızda OnePlus 5 gibi isimler bulunuyor. Ayrıca iPhone 7 ve Galaxy S8 gibi modellere göre daha uygun fiyata sahip olan Nokia 8 bu noktada tercih cazibesini arttırıyor diyebiliriz.

Rus kaynaklı siteye açıklamada bulunan HDM Küresel Pazarlama Müdürü Neil Broadley ise şirketin stratejisi ile alakalı bilgiler verdi. Bu noktada Apple ve Samsung gibi şirketlerle rekabet içerisine girme planlarının olmadığını dile getirdi. Bu noktada 'müşteriler için en iyiye' odaklanacaklarını ifade etti. HDM ise bu noktada Nokia 8'den daha büyük ekrana sahip bir akılı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Şirketin ise bu cihazı 2017 yılı bitmeden hemen önce duyurması beklentiler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ