Hayatınızı Kolaylaştıracak 5 Uygulama - Haberler - indir.com

Hayatınızı Kolaylaştıracak 5 Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-05 01:59:03
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Geliştiriciler durmadan sürekli olarak bizim işlerimizi kolaylaştıracak uygulamalar paylaşıyorlar. Bu yazımızda size tanıtacak olduğumuz uygulamalar popüler ve sık indirilen uygulamalardır.Artık aklımıza ne geliyor ise onu akıllı cihazlardan kolaylıkla yapabiliyoruz. Bu uygulamalardan en azından  birkaç tanesini indirirseniz ihtiyaç anında kolaylıkla kullanabilirsiniz. İşte O Uygulamalar;

Truecaller

Bu uygulama sayesinde bilinmeyen numaraları engelleyebilirsiniz. Eğer başınız bilinmeyen uygulamalar ile dertteyse bu uygulama tam size göre diyebilirim.Bilmediğiniz numaraların kime ait olduğunu öğrenebileceğiniz ve daha birçok gelişmiş özelliği olan Truecaller'ı aşağıdan indirebilirsiniz.

Google Assistant

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru şirketi tarafından geliştirilen Google Assistant, akıllı telefonunuzu tam bir asistana çevirmekte uygulama size trafik durumu hava tahminleri bölgenizdeki afet bilgilerini güncel olarak aktarıyor. Ayrıca size yolda giderken size en sakin olan yolu bildiriyor hatta sadece bununla kalmayıp size eve ve işe gidiş saatleriniz tahmini olarak aktarıyor.

Moovit

Genelde büyük şehirlerde kullanılan uygulama size anlık olarak toplu taşıma hakkında bilgi veriyor ve nerede olduklarını yoğunluk durumunu size sürekli olarak aktarıyor.

 





PAYLAŞ