Hatırlove Mobil İstatistik Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Hatırlove Mobil İstatistik Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-28 14:30:39
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Sevginin hatırlamak olduğunu düşünen Android kullanıcıları için geliştirilmiş hatırlatma odaklı mobil istatistik uygulaması Hatırlove yayınlandı. Uygulama sayesinde eşinizle ya da sevgilinizle aranızda geçen özel günleri kolaylıkla hatırlayabilirsiniz.

Bağımsız mobil uygulama geliştiricileri Turgut Ordu ve Ensar Kılıç tarafından hayata geçirilen Hatırlove, sürekli eklenen istatistik özelliklerine sahip. Bu özelliği ile kullanıcıların mevcut ilişkilerini daima taze tutmalarına yardımcı oluyor.

Hatırlove

Uygulama sayesinde küçük hatırlatmalar ayarlayabileceğiniz gibi yıldönümü, doğum günü, ilişkinizin ne zaman başladı ve daha birçok ayrıntıyı unutmadan hatırlayabilirsiniz.

Sade ve kolay kullanılabilir bir arayüzle gelen Hatırlove'ı kullanmak için öncelikle kendi adınız ile sevgilinizin adını uygulamaya girmeniz ve ardından 'sevgili' ya da '' durumunuzu belirtmeniz gerekiyor.

Hatırlove

İlişkinizin başlangıç tarihini de yazdıktan sonra uygulama üzerinden ilişkinizin ne kadar süredir devam ettiğini, ne zaman ve nerede buluştuğunuzu ya da buluşacağınız zamanı ekleyebilirsiniz.

Ayrıca sevgilinize güzel sözler söyleyeceğiniz zamanları da Hatırlove üzerinden hatırlatma olarak ekleyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan Hatırlove uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ