Harry Potter'ın Mobil Oyunu Geliyor! - Haberler - indir.com

Harry Potter'ın Mobil Oyunu Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-13 12:30:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Oyun

Harry Potter: Hogwarts Mystery, hayranlara Karanlık Sanatlara Karşı Mücadele, İksirler, Düello Kulübü ve daha pek çok konuda kurslar alarak ünlü okulda kendi yolunu çizme fırsatı verecek. Oyun 1980'lerde - Harry Potter zaman çizelgesinde Harry, Ron, Hermione ve sınıf arkadaşlarının çalışmalarına başlamasından çok önce başladığı anlamına geliyor - ancak Dumbledore, Hagrid ve Professor Snape gibi karakterleri de içeriyor.

2018 yılının baharında piyasaya sürülecek olan oyunun başında Mobil oyun geliştiricisi Jam City duruyor.

Jam City CEO'su Chris DeWolfe, "Daha önce böyle bir şey yapılmamıştır" diyor Harry Potter serisinin böylesine büyük çağlı bir mobil oyununun çıkmadığını belirtiyor ve 2001 yılından bu yana 13 Harry Potter oyunu olduğunu ama bu oyunların kötü ve çok kısıtlı olduğunu ekliyor. Ayrıca DeWolfe, oyunun mobil Harry Potter serisinin ilk macera oyunu olacağını söylüyor.

Oyun sadece tanınmış karakterler ve ayarlara sahip değil, aynı zamanda 1980'li yıllarla birlikte şu anki nostaljik eğilimleri de içine alıyor; bu da Harry Potter kitap ve filmlerine bir önquel olarak hizmet edecek demektir. Jam City yöneticileri, 1980'lerin belirlediği Stranger Things'in popülerliği ve Star Wars ve Star Trek gibi diğer eski eğlence özelliklerinin yeniden canlanmasıyla bu serinin zamanında geri getirilmesine ilham verdiklerini söylüyor.

Warner Bros Interactive Entertainment başkanı David Haddad, yaptığı açıklamada, oyunun hayranların Büyücülük Dünyasını keşfetmek için heyecan verici ve eğlenceli bir yol olacağını söyledi.

Hogwarts Mystery , önümüzdeki sene piyasaya çıkacak ve aynı anda Apple App Store, Google Play ve Amazon Appstore'dan satışa sunulacak.





PAYLAŞ