Harry Potter Kitapları iBooks'ta Yayınlandı - Haberler - indir.com

Harry Potter Kitapları iBooks'ta Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-09 09:00:52
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Teknoloji

Filmleri ile tüm dünyayı kasıp kavuran Harry Potter serisinin kitapları da büyük ilgi görmüştü. Harry Potter serisinin e-kitapları genişletilmiş baskılarıyla iBooks'ta yayınlandı.

Sadece Apple ürünleriyle ulaşılabilecek olan Harry Potter serisinin 7 kitabı, Mac, iPhone, iPad ve iPod Touch'larda okunabilecek. Genişletilmiş basım olduğu için normal basıma oranla daha çok içerik sunulacak. Kitaptaki bazı resimler yerini konuya uygun hareketli GIF'lere bırakacak ve serinin yazarı J.K. Rowling'in notlarına da yer verilecek.

Harry Potter Books

Kitapların yazarı J.K. Rowling, kitapları iBooks'ta yer aldığı için çok heyecan duyduğunu dile getirdi. Kitaplardaki hareketli animasyonlar sayesinde Harry Potter serisinin bambaşka bir havaya büründüğünü ekledi.

Apple CEO'su Tim Cook ise Harry Potter serisinin iBooks'ta yer almasına okuyucuların çok sevineceğini söyledi. Harry Potter serisi iBooks'tan önce sadece Pottermore.com sitesi üzerinden dijital olarak satılıyordu.

Harry Potter e-kitaplarının tümü İngilizce olarak 32 ülkeden satın alınabilir durumda fakat Türkiye bu listede yer almayan ülkeler arasında.





PAYLAŞ