Harry Potter, iOS ve Android için, ücretsiz olarak yayınlandı - Haberler - indir.com

Harry Potter, iOS ve Android için, ücretsiz olarak yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 11:02:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yıldan beri çıkacağı bilinen ve kısa bir süre önce de oyun dünyasında ismi duyulan Harry Potter: Hogwarts Mystery sonunda oyun severlerin beğenisine sunuldu. Mobil oyun tutkunları, Harry Potter: Hogwarts Mystery'yi uzun süredir bekliyorlardı. Bilindiği üzere, Harry Potter'ın hem kitaplarının hem de filmlerinin ciddi bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu hayran kitlesinin oyun seven bölümü de mobil oyunun çıkacağını duyması üzerine, oyunun çıkışını heyecanla beklemeye başlamıştı. Sonunda oyun severlerin beğenisine sunulan Harry Potter: Hogwarts Mystery'nin, Pokemon GO misali bir oynanışa sahip olması bekleniyordu.

Harry Potter: Hogwarts Mystery, mobil platformlarda ücretsiz olarak yayınlandı

Mobil oyun dünyası son zamanlarda en az video oyun dünyası kadar rağbet görüyor ve bu sektörde çıkan oyun sayısı da hayli artmış durumda. Birçok vido oyununun, mobil versiyonunu da günümüzde görmek mümkün. Filmleriyle ve kitaplarıyla ciddi bir kesime hitap eden ve Jam City tarafından geliştirilen Harry Potter: Hogwarts Mystery bunlardan bir tanesi. Harry Potter: Hogwarts Mystery, tüm dünya ile eş zamanlı olarak hem iOS hem de Android platformunda yayınlandı. Oyunda, Harry Potter'ın Hogwerts'a gelmeden önceki zamanı konu ediliyor. Serinin önemli karakterleri Dumbledore, McGonagall, Flitwick de Harry Potter: Hogwarts Mystery'de yer alıyor.

Oyunun başında kendi büyücünüzü yaratmanız isteniyor. Bu büyücüyle Hogwarts'a katılarak 4 binadan istediğiniz birini seçiyorsunuz. Hogwarts'a katıldıktan sonra, bir Hogwarts öğrencisinden beklenen büyü yapma, iksir yapma gibi şeyleri sizin de yapmanız isteniyor. Oyun tamamen ücretsiz olarak indirilip, oynanabiliyor.





PAYLAŞ