Hangi LG Cihazlar Nougat Güncellemesi Alacak? - Haberler - indir.com

Hangi LG Cihazlar Nougat Güncellemesi Alacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-17 19:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli firma LG'nin eski nesil amiral gemileri olan LG G4 ve LG V10 modelleri için en güncel Android sürümü olan Nougat güncellemesinin iptal edildiği yönünde çeşitli haberler yayınlanmıştı. Ancak bu haberler sonrasında LG kullanıcılarının LG tarafına yapmış oldukları baskı ile LG güncelleme noktasında geri adım atarak yeni detaylar verdi. LG tarafından gelen açıklama ile beraber LG G4 modeli Marshmallow sürümüne uygun bir şekilde tasarlandığı belirtiliyordu. Yani bu sürüm sonrası yeni sürümlerde G4 modelinin uyumsuz olabileceği düşünceleri akıllara geliyor.

Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacak LG Cihazlar

LG tarafından alınan resmi bilgilere göre bu yılın üçüncü çeyreği ile beraber LG G4 modeli kullanıcıları Android Nougat güncellemesine kavuşacaklar. Diğer yandan V serisi cihazlardan olan LG V10 ise yılın ikinci yarısı ile beraber güncellemeye kavuşacak. Yani kısacası LG V10 ve LG G4 kullanıcıları yeni Nougat işletim sistemi güncellemesi için biraz daha beklemek zorunda kalacaklar. Diğer yandan bir kullanıcının LG Mobile ile yazışmasına göre LG G3 modeli içinde resmi olarak doğrulanmasada Nougat güncellemesini alacağı bekleniyor.

LG G3 noktasında ise grafik yonga setinin VulkanAPI'yi desteklemediğinden dolayı yeni Nougat güncellemesini almayacağı belirten bazı haberler çıkmıştı. Ancak gelen tepkiler üzerine Google VulkanAPI zorunluluğunu kaldırarak bu modelinde Nougat alabilecek konumda olmasını sağladı. Sosyal medya üzerinden bir kullanıcının LG'ye yönelttiği soru ile beraber LG G3 kullanıcıları yeni güncelleme için umutlandı. İşte bahsi geçen o görüşme cevabı ; LG Mobile'a gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Güncelleme bölgelere bağlı. Resmi rehberlik için lütfen biraz daha bekleyin. Güncelleme bildirimini, yerel tüketme destek web sitemizden çıktıktan sonra kontrol edebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan bulunduğunuz yeri arayabilirsiniz. Teşekkür ederim!

Şimdilik durum böyle olurken, LG G10 modelinede Nougat 7.0 işletim sisteminin geleceğini belirtebiliriz. Diğer modeller için ise LG tarafından resmi bir açıklama beklenmekte.





PAYLAŞ