Hangi Kelime Oynanış ve İncelemesi - Haberler - indir.com

Hangi Kelime Oynanış ve İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-05 09:20:41
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : İnceleme

Alper İskender tarafından geliştirilen kelime ve bulmaca oyunu 'Hangi Kelime', iOS ve Androidlerde oyun severlere sunuluyor. Oyun 2015 yılında oyun severlerle buluştu ve kelime oyunu severler tarafından beğenilmişti. 2016 yılında AppStore'da, Türkiye'de Temmuz ayının en sevilen oyunlarından birisi olarak adından söz ettirdi.

Oyunda 2 binden fazla kelime bulunuyor ve oyuncular, açılan tabloda var olan 5 adet doğru kelimeyi bulmaya çalışıyor. Kelimeler 5 harften oluşuyor. Fakat tabloda, harflerin yeri oyunculara karışık olarak veriliyor. Oyuncularda tablodaki harflerin yerini değiştirerek anlamlı olan kelimeyi bulmaya çalışıyor. Fakat sadece aynı sütunda bulunan harflerin yeri değiştirilebiliyor. Verilen görevi yapabilmek için belli bir süre tanınıyor ve toplamda 50 hamle veriliyor. 50 hamlede 5 kelimeyi bulmanız isteniyor. Verilen tabloyu oynamak istemediğinizde, pas geçerek yeni bir tablo da açabiliyorsunuz.

Oyunu ilk açtığınızda, kaşınıza başlat ve ayarlar butonları karşınıza çıkıyor. Ayarlardan; oyunun sesini açıp kapatabiliyorsunuz, geliştiricinin diğer oyunlarını görebiliyorsunuz, oyunu isterseniz gece, isterseniz gündüz moduna alabiliyorsunuz. Oyuna puan vermek isterseniz de, yıldız butonuna basarak Google Play'deki sayfaya gidebiliyorsunuz. Başlat düğmesine bastığınız anda, oyunun nasıl oynanacağı hakkında size bilgi verecek bir metin karşınıza çıkıyor. Bu metni geçtikten sonra da, oyunun başladığını gösteren tablo ekranı karşınıza geliyor. Yukarıda yer alan yeşil çubuk simgesi sürenizi gösteriyor. Onun üzerinden de hamle sayışınızı takip ederek oyununuzu oynayabiliyorsunuz.





PAYLAŞ