Haftanın Mobil Oyunu: Flats - Haberler - indir.com

Haftanın Mobil Oyunu: Flats

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-05 10:00:14
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Oyun

Hafta sonu tatilini eğlenceli bir biçimde geçirmek isteyen ziyaretçilerimize bu hafta 'Flats' isimli online FPS oyununu tavsiye ediyoruz. Basit grafiklere sahip olan oyun son derece harika bir mobil FPS oyunu deneyimi sunuyor.

Hem Android hem de iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Flats'da çöp adam tarzı bir keskin nişancıyı kontrol ediyoruz. Heyecan ve aksiyonun her daim üst seviyede olduğu oyunu ister tek başınıza isterseniz online olarak diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz.

Flats indir

Flats'ın tek kişilik oyun modunda karşınıza çıkan düşmanları yok etmek ve her saldırı sonrasında hayatta kalarak bir sonraki saldırıya karşı koymaya çalışıyorsunuz. Multiplayer yani çoklu oyuncu modunda ise farklı modlar sizleri karşılıyor. Bunlardan Deathmatch; takım tabanlı, Territories; bölge kontrolü, Capture the Flag; karşı takımdan bayrak çalma ve Blow up the Base ise bomba koyma üzerine kurgulanmış modlar.

Attığınız mermilerin izlerini farklı renklerde çizgi halinde görebildiğiniz online FPS oyunu Flats'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirerek oynayabilir, ayrıca oyunla ilgili hazırladığımız inceleme videosunu izleyebilirsiniz.




Mobil FPS Oyunu Flats


PAYLAŞ