Haftanın Mobil Oyunu: Efsane Savaşları - Haberler - indir.com

Haftanın Mobil Oyunu: Efsane Savaşları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-01 10:00:06
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Dünya genelindeki milyonlarca oyuncunun favorisi olan aksiyon RPG Efsane Savaşları (War of Legends), tamamen Türkiye'ye özel karakterleri ve Türkçe dil desteğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yapımı mobil cihazınızda oynayarak keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Google Play ve App Store'dan ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz Efsane Savaşları, RPG oyun tarzını benimseyen oyunculara eşsiz bir mobil oyun deneyimi sunuyor.

Birbirinden eğlenceli ve farklı yeteneklere sahip 307 kahraman ile 3 yeni karakterin eklendiği oyunda amacınız ise; takımınızı kurmak, stratejinizi belirlemek ve rakiplerinize karşı aksiyon dolu savaşlarda onları dize getirmek.

Efsane Savaşları

Efsane Savaşları'nda Arena Savaşları'na katılarak Arena'nın kralı olmak için rakiplerinize karşı mücadele edebilir, Hikaye Modu'nda bölüm sonu efsanelerini dize getirerek, savaş haritasında ilerleyebilir ve birbirinden harika ödüller kazanabilir, Hayatta Kalma modunda ise ölümüne savaş modu efsanelerinin limitlerini zorlayarak hayatta kalma mücadelesi verebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz Efsane Savaşları'nda bu sayede zorlu savaşlarda arkadaşlarınızın efsanelerini yanınıza çağırarak, düşmanlarınız karşısında daha güçlü savaşabilirsiniz.

Sadece tek parmak kontrolü ile oynayabileceğiniz Efsane Savaşları adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Efsane Savaşları (War of Legends) Oynanış Videosu





PAYLAŞ