Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 27.02.2016 - Haberler - indir.com

Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 27.02.2016

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-27 18:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Gündemin bu hızlı ve ihtişamlı gidişatını kontrol etmek çok zor. Sizin için bu haftanın en çok okunan yazılarını derledik.

İşte Geçen Haftanın En Çok Okunan Yazıları

Whatsapp, 24 saatlik durum güncellemesini paylaştı

Whatsapp, Snapchat, Instagram ve Messenger gibi dev sosyal medya uygulamalarının sahip olduğu bir özelliğe kavuştu. Artık "Whatsapp Durum" bölümünden 24 saat sonra kendiliğinden silinen durumlar, resimler, videolar ve gifleri istersek düzenleyerek istersek olduğu gibi paylaşabileceğiz.

Pokemon GO yeniden zirveye oturdu

Geçtiğimiz yaz aylarında piyasaya sürülen Pokemon GO, zirveye hızlı bir giriş yapmış, adından uzun süre söz ettirmişti. Pokemon GO'nun geçtiği süreci gerekirse, Temmuz ayında çıkışını gerçekleştiren Pokemon GO, ilk bir haftada indirilme rekorları kırmıştı. Uzun süre gündemden adı düşmeyen oyun, Ağustos aylarında birçok başarıya imza atmış ve dünya genelinde tanınır hale gelmişti. Oyuna bazı ülkelerden yasak gelmesi ve gelecek olan güncellemelerin gecikmesiyle beraber, Eylül aylarında oyuncu sayısında düşüş yaşamaya başlayan Pokemon GO, kemik oyuncusunu yine kaybetmedi. Ekim ve Kasım aylarında da yeni pokemonlar, güncellemeler ve çıkışını gerçekleştirmediği ülkelerde çıkış yapmasıyla gündeme bir kez daha giriş yaptı. Son olarak oyun hakkında çıkan haberde de, App Store'da yeniden zirveye oturduğu öğrenildi. 

Android Oyunları PC'de Nasıl Oynanır?

Mobil platformlara geliştirilen uygulamalar oldukça geliştirilerek işlevsel hale geliyorlar. Bu noktada geliştirilen oyunlarında kaliteside oyuncu bağımlılığında önemli bir rol oynuyor. Özellikle mobil oyunların zenginleşmesi kullanıcıların mobil üzerinde uzunca vakit geçirmelerine olanak sağlıyor. Ancak bazı durumlarda mobil yerine herhangi bir uygulamayı bilgisayarınız üzerinden kullanmak isteyebilirsiniz. Özellikle Clash of Clans gibi popüler oyunların bilgisayarda oynanması tercih edilen durumlardan birisi. 

Google, internet sağlayan balonlarını test etmeye başlayacak!

Alphabet'e bağlı olan Google X araştırma departmanı tarafından yürütülen bu projeyle ilgili konuşan  Astro Teller, kendi kendine dolaşan ve internet imkanı sağlayan balonların gelişimi ile ilgili ''beklentilerin de ötesinde'' olduğunu dile getirdi. Az sayıda balonun belirli bir bölgede kümelenmesinin projenin maliyetini belirgin şekilde düşüreceğini vurgulayan Teller, "Artık yüzlerce balon kullanmak yerine belirli bölgelerde 10, 20 veya 30 balonla internet hizmeti sağlayabileceğiz." dedi.

Resident Evil 7'de dünya rekoru kırıldı!

Capcom'un geliştiriciliğini üstlendiği oyunu Resident Evil 7, korku oyunu severlerin en sevdiği oyunlardan biri olarak piyasadaki yerini almıştı. Çıkışından önce de oyun severler de büyük heyecan yaratan oyun, oyun için çıkan ürünleriyle de dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru çıkışını gerçekleştiren Resident Evil 7, korku yapımları arasında kısa süre de en beğenilenlerden biri oldu. Hatta, son dönemin en beğenilen yapımlarından biri olarak da adından söz ettiriyor. Birçok oyuncunun korkudan oynayamadığı oyunda, yeni bir rekora imza atıldı ve bu rekor duyanları oldukça şaşırttı.

2017'de oyuncuları büyüleyecek en iyi 10 oyun

2016 yılı, oyun tutkunlarının birçok sevilen oyunla buluşmasına rağmen geçmiş yıllara göre biraz daha sakin geçen bir yıl oldu. Buna rağmen, birçok oyun oldukça ses getirmeyi de başardı ve ortaya iddialı yapımlar konuldu. 2016'nın bitmesiyle beraber de oyun severler gözlerini 2017 yılına çevirdiler. Geçen yıldan beri bu yıl çıkacağı bilinen ve yeni duyurularla beraber öğrenilen birçok oyun, merak içerisinde bekleniyor. Onlarca birbirinden farklı oyun firması, oyun severlerin heyecanını arttırmaya devam ediyor. Bu duyurulara bakıldığında, 2017 yılının oyun dünyası açısından renkli geçmesi ve birbirinden güzel yapımların oyuncularla buluşması bekleniyor. Bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirecek birçok oyun bulunuyor. 

Apple Ürünlerinin Yanında Sigara İçmek Cihazınızı Garanti Dışı Bırakıyor!

Dünyanın teknoloji devlerinden biri olan Apple, uzun süredir konuşulan bir kararıyla yeniden gündeme geldi. Ürünleriyle oldukça ilgi çeken markalardan biri olan Apple, cihazlarının yanında sigara içildiği takdirde meydana gelen bir arızayı garanti dışı sayıyor. Yani Apple marka ürün sahiplerinin, cihazları arızalanırsa yanında sigara içmedikleri takdirde cihazı garantiye yollayabiliyorlar. Bu durum Apple kullanıcıları arasında oldukça konuşulan ve tartışmalara yol açan bir konu halini aldı. Bu kuralın geçerli olduğu özellikler altı çizilen ürünlerin de, iMac, Mac Pro, MacBook gibi bilgisayar ürünleri olduğu söyleniyor. Bu ürünlerde ve herhangi Apple marka bir üründe, sorun ne olursa olsun yanında sigara içildiği takdirde garanti dışında kalıyor.

Facebook özel mesajları yapay zeka ile okuyabilecek!

Facebook, arkadaş önermeden reklam gösterimine kadar her kısımda zaten gelişmiş bir yapay zeka sistemi kullanıyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre Facebook, terör saldırılarını önlemek için platformunda yapay zeka kullanma hazırlıkları içerisinde.

Dördün Biri Oyununu Sizin İçin Değerlendirdik

Dördün Biri oyununun mantığı çok basit. Oyunun bütün amacı önünüze gelen 4 kutudan birini seçmek. Kutuların biri yanlış olan kutu diğerleri ise yeşil kutular yani doğru kutular.

Galaxy S7 Uygulamasında Galaxy S8 Gözüktü

Samsung'un Note 7 serisinde yaşadığı olumsuzlukların ardından geçtiğimiz saatlerde bizimde haberini yaptığımız yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylenene göre patlama sorunlarından dolayı piyasadan çekilen Note 7 modeli önümüzdeki aylarda yenilenerek tekrardan satışa sunulacak. Henüz resmi bir açıklama bulunmazken Note serisi hakkındaki bu gelişmenin arından Samsung, yakın zamanda düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliği ile S serisi modellerinin yeni amiral gemisi modeli olan S8 cihazı hakkında tasarım sızıntıları meydana geldi. Galaxy S7 için hazırlanan ancak henüz yayınlanmayan Secure Folder uygulamasının yeni bir versiyonu internete düştü. Bu uygulama belirlenen kişi klasörlerini ve uygulamaları parmak izi tarayıcısı ile güvenlik altına alabiliyor.

 

 

 

 







PAYLAŞ