Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 26.09.2016 - Haberler - indir.com

Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 26.09.2016

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-26 16:31:52
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Çok hızlı giden bir gündem var ve gün gün takip etmek oldukça zor. Biz de son 7 gün içerisinde en fazla takip edilen haberleri sizlerle paylaşarak gündemin nabzını tutmanıza küçük de olsa bir katkımız olsun istiyoruz. Geçtiğimiz hafta en çok okunan haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

İşte Geçen Haftanın En Çok Okunan Yazıları

  1. Gelmiş Geçmiş En İyi Oyunlar Arasında Bir Türk Oyunu

    Uluslararası tanınan  PC Gamer dergisi, gelmiş geçmiş en iyi 100 oyun adıyla bir liste yayınladı. PC Gamer, video oyunlarını içeriğine konu edinen, dünya çapında tanınan bir teknoloji dergisi olarak biliniyor. 1993'te  çıkmaya başlayan dergi, alanında birçok ödüle layık görülmüştür.  Derginin son sayısında yer alan listede Türk yapımı olan Mount and Blade: Warbrand'de 30. sırada yer aldı. Ülkemizde bulunan oyun yapımcılarına baktığımızda bu rakamın oldukça düşük olduğunu görüyoruz. Buna karşın Mount and Blade: Warband'in yapımcısı olan TaleWords'un bu listeye 30. sıradan  girerek, büyük bir başarıya imza attığını söylememek haksızlık olur.
  2. Harika Bir Türk Yapımı Mobil Oyun Daha : Mr Driving

    Yapılan anketler sonucunda, oyuncuların en çok tercih ettiği oyun platformlarında akıllı telefonların oldukça ilgi gördüğü ortaya çıkıyor. Hal böyle olunca da oyun yapımcıları, mobil oyunlara yöneliyor ya da oyunların mobil versiyonlarını da çıkarıyorlar. Türk yapımcılar da son zamanlar da mobil oyunlara eğilmiş durumdalar. Türk yapımcıların çıkardığı, mobil oyun dünyasında ilgi göreceği düşünülen bir yeni oyun da Mr. Driving oluyor. ER Games'in geliştirdiği mobil oyun, iOS ve Android platformlarındaki çıkışını gerçekleştirdi.
  3. Açık Dünya Yarış Oyunu The Crew Ücretsiz Oldu!

    Ubisoft Reflections ile geliştirdiği ve Ubisoft'un dağıtımını yaptığı oyun The Crew'den oyuncularına müjde geldi. Ubisoft bu yıl 30. yılını kutlarken, oyuncularını da es geçmeyerek, 14 Eylül itibariyle The Crew'i ücretsiz olarak piyasaya sundu. Ubisoft daha önce de,  Prince of Persia: Sand of Time ve Splinter Cell gibi oyunlarını piyasaya ücretsiz olarak sunmuştu. Bu ay'ı da es geçmeyerek The Crew müjdesini oyuncularıyla paylaştı. 30. yılı sebebiyle, oyuncularına büyük jestler yapan Ubisoft, oyuncularını da kutlamaya dahil etmiş oldu.
  4. Galatasaray da e-spor Sektörüne Girecek

    E-spor'a olan ilgi futbol camiasında günden güne artarken, e-Spor bünyesine katılan takımların sayısında da artış görülüyor. Bu sayı yavaş yavaş Türkiye'den gelen katılımlarla da artmaya başladı. Geçtiğimiz aylar içerisinde, Türkiye'den ilk olarak Beşiktaş e-Spor camiasına katıldığını açıklamıştı. Bu açılışın ardından, Fenerbahçe'nin de katılacağına yönelik bir takım tartışmalar ortaya atıldı. E-spor dünyasında Türkiye'nin iki büyük takımımın ismi anıldıktan sonra gözler Galatasaray'dayken, Galatasaray'dan da açıklama geldi. Futbol dünyasının en köklü takımlarından birisi olan Galatasaray'da e-Spor dünyasına katılacağını açıkladı.
  5. Instagram'dan Büyük Temizlik. Peki Neden?

    Son yılların en gözde fotoğraf ve video paylaşım platformları arasında yer alan Instagram kullanıcılarına güvenli ve hızlı platform sunmak için sürekli yenilikler yapmaktadır. Platform her geçen gün yeni bir uygulamayla kullanıcılarının karşısına çıkmaktadır. Özellikle Facebook kurucuları tarafından tüm internet dünyasını Facebook yapmak düşüncesiyle satın alınan marka yeniliklerine her gün bir başkasını ekleyerek yoluna devam eder. Kullanıcıları için uygulamaya sunduğu yenilikten haberdar mısınız' Fotoğraf ve video paylaşım platformlarından birisi olan Instagram sürpriz yeniliklerine hız kesmeden devam eder. İşte o yenilik hakkında yeterli bilgi sahibi değilseniz, yazımızın içinde detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.
  6. Super Mario Run, Android'e Gelecek mi?

    Apple, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 7'yi teknoloji meraklılarına tanıtmıştı. Tanıtımda oyun severleri ilgilendirecek bir duyuru daha yapılmıştı. iPhone 7 lansmanından iOS  10 ile Nintendo'nun geliştirdiği Super Maria Run oyununun da App Store'a geleceği duyuruldu. Oyunun bu yılın sonuna kadar kullanıcılar için marketteki yerini alması bekleniyor. Yapılan duyuruda sadece App Store'un adının geçmesi kafaları karıştırdı. Oyunun Android cihazlar için gelip gelmeyeceği, Android kullanıcıları için merak konusu oldu. Nintendo, bu konuyla alakalı kullanıcıları bilgilendirmek adına açıklamasını yaptı.
  7. Asus Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra Fiyatı Açıklandı

    Teknoloji firması Asus tarafından üretilen Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra modellerinin Avrupa'daki resmi fiyatları açıklandı. Bu teknoloji harikası cihazların ise ülkemize ne zaman giriş yapacağı ise merak konusudur. Siz de teknoloji harikaları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.
  8. iOS 10'da Touch ID Nasıl Kullanılır?

    Teknolojiye yol veren ve lider olan Apple yaptığı çalışmalarla kullanıcının beğenisini toplayarak her üretiminde en çok tercih edilenler arasında yerini ilk sıralardan alır. Klasikleri olan Apple artık yenilik yolunda ilerlemeye karar verdi. Apple IOS 10 güncellemesini yaparak yıllardır kullandığı kilit ekranı uygulamasından da vazgeçti. Apple'ın IOS 10 güncellemesinden Touch ID gibi fonksiyonlar etkilenirken, çalışmıyor gibi söylemlere de sebep oldu. Siz de IOS 10'un bu yeni sürümü hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, yazımızı okuyabilirsiniz.
  9. Pokemon Go Güncellendi

    Çıkışıyla beraber yakaladığı popülarite ile birçok başarıya imza atan ve en çok konuşulan oyunlar arasına giren mobil oyun Pokemon GO'da, oyunculardan gelen eleştiriler dikkate alınarak sonunda güncelleme yapıldı.
  10. Overwatch Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

    Blizzard'ın ilk FPS türünde geliştirdiği yapım olma ünvanını taşıyan Overwatch, Kuzey Amerika ve Avrupa'da kapalı beta sürecine girdi. Beta'nın başlangıcıyla beraber de minimumve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.




PAYLAŞ