Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 26.08.2016 - Haberler - indir.com

Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 26.08.2016

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 17:04:55
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Çok hızlı giden bir gündem var ve gün gün takip etmek oldukça zor. Biz de son 7 gün içerisinde en fazla takip edilen haberleri sizlerle paylaşarak gündemin nabzını tutmanıza küçük de olsa bir katkımız olsun istiyoruz. Geçtiğimiz hafta en çok okunan haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

Haftanın En Çok Okunan Yazıları

  1. Chrome'dan Sürpriz Özellik

    Teknoloji denilince akla ilk gelen isim olan Google kurulduğu ilk andan itibaren dünya üzerinde hizmet anlayışıyla kapasitesini genişletmeye çalışan kurum olarak gündemde yer edinmeye çalıştı. Firma yaptığı yeniliklerle her zaman içeriğini güncel tutmaya çalıştı ve günceli takip ederek kullanıcının ihtiyaçlarına yönelik adımlar attı. Bu da her zaman Google 'u diğer arama motorlarından ayrıcalıklı kılmayı başardı. Sizlerde Google Chrome'da meydana gelen en son yeniliği merak ediyorsanız, yazımızda aradığınız bilgilere ulaşabilirsiniz.

  2. Overwatch Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

    Blizzard'ın ilk FPS türünde geliştirdiği yapım olma ünvanını taşıyan Overwatch, Kuzey Amerika ve Avrupa'da kapalı beta sürecine girdi. Beta'nın başlangıcıyla beraber de minimumve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.

    World of Warcraft'ın eski baş tasarımcısı Jeff Kaplan'ın geliştirici ekibinde yer aldığı Overwatch, takım tabanlı bir oynanışa sahip. Bir çok sınıfın bulunduğu oyundaki grafikler ise adeta bizlere Pixar filmlerini hatırlatıyor.

  3. Gta 5 PC Hileleri

    Milyonlarca oynayanı bulunan ve oynamaya başlayınca saatlerce başından kalkamadığımız GTA 5'in şifre ve hileleri de paylaşıma sunuldu. Biraz sonra okuyacağınız hileleri uygulayarak daha fazla polisi peşinize takıp adrenalin seviyenizi arttırabilir veya hemen hemen hiç polislerin dikkatini çekmeden oyun oynayabilirsiniz. Hatta hava durumunu değiştirebilir, 5 dakika da olsa ölümsüz hale gelebilir veya farklı farklı silah ve arabalara sahip olabilirsiniz. Çok daha fazla ekstra özelliğe sahip olmak için aşağıdaki hilelere bir atmalısınız.

  4. Türk Yapımı Fuse Up Mobil Uygulamaları Yayımlandı

    Animanya Games'in üretmiş olduğu Türk yapımı oyun Fuse Up, iOS ve Android cihazlardaücretsiz olarak oyuncuların deneyimine sunuldu. Bulmaca oyunlarından hoşlanan kullanıcıların fazlasıyla keyif alacağı ve eğlenerek oynayacağı oyun Fuse Up, farklı düşünme şekilleriyle strateji geliştirmeniz gereken bir oyun. Daha önce oyunu oynama imkanı bulan oyuncular, oyundan oldukça memnun kaldılar. Artık zeka oyunları sevenler boş zamanları Fuse Up ile doldurabilecekler. Fuse up oynarken hem eğlenecek hem de keyifli zaman geçirebileceksiniz.

  5. Snapchat'te Japon Askeri Ortalığı Karıştırdı

    Anlık video ve fotoğraf paylaşımı konusunda rakipsiz olan sosyal paylaşım ağı Snapchat her geçen yeniliklerine devam ediyor. Kullanıcı sayısı her geçen gün artan marka diğer sosyal paylaşım ağlarından farklı olarak kullanıcılarına çeşitli snapler sunarak paylaştıkları fotoğraf ya da videoların anlık olarak kalmasını ve ertesi gün silinmesini sağlamaktadır. Kullanıcıların en çok hoşuna giden yönü ise video ya da fotoğrafları sadece belirlediğiniz kişilerle paylaşabilmeleri olduğundan Snapchat uzunca bir süre daha adından söz ettireceğe benziyor.

  6. Oculus Rift Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

    Son dönemin en çok merak uyandıran teknolojilerinden biri olan sanal gerçeklik gözlüğü Oculus Rift için önerilen sistem gereksinimleri belli oldu. Oculus ekibi, oyun severlerin vazgeçilmez aksesuarı olacağının sinyallerini veren Oculus Rift'in PC platformlarında sorun yaşamadan rahatlıkla kullanılabilmesi için gerekli olan sistem gereksinimlerini paylaştı.

    Oculus ekibi başkanı Atman Binstock yaptığı açıklamada Oculus Rift için Mac ve Linux platformlarındaki çalışmalarına ara verdiklerini, tamamıyla Windows versiyonuna odaklandıklarını belirtti.


  7. PES 2017 Demo Tarihi Belli Oldu

    Sonbahar aylarında çıkacak olan Pes (Pro Evolution Soccer) 2017, çıkış tarihi yaklaştıkça heyecanı artan oyunculara bir müjde vererek, oyunun demo tarihini de açıkladı.

    Sonbaharın yaklaşmasıyla hareketlenen oyun dünyasında, çıkış yapacak oyunlara ilişkin ardı arkası kesilmeden yepyeni haberler ve açıklamalar geliyor. Sonbaharda çıkacak olan ve oyuncuların da dört gözle beklediği oyunlardan en çok rağbet görenler futbol oyunları oluyor. Futbol oyunları deyince de akla ilk gelenlerden bir tanesi tabiki Pes. 15 Eylül'de çıkış yapacağını açıklayan oyun, meraklı bekleyenlerine bir müjde daha verdi. Konami oyunun demo çıkış tarihini de açıkladı.

  8. Bedava Pokemon Oyunu Uranium Neden Kaldırıldı?

    Tüm dünyayı ellerinde mobil cihazlarıyla oyun oynamaya sevk eden ve sokak sokak pokemon aratan çılgın oyun Pokemon Go Uranium en sonunda rekor tıklanmaya sahip olduğu için kaldırıldı. Sizde oyunun kaldırılması hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız, yazımızı okumanız yeterli olacaktır.

  9. FIFA 17 Mobil Cihazlara Geliyor Ücretsiz Ön Kayıtlar Başladı

    Fifa 17 çıkış tarihi tüm oyuncular tarafından dört gözle beklenirken, mobil kullanıcılara da bir müjde geldi. Fifa Mobile adıyla, Fifa 17 telefonlarınıza da geliyor.

    Fifa 17 bu yıl oyun dünyasında bomba gibi bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yaptığı lisans anlaşmaları ve oyun içerisindeki güncellemeler, oyuncuların yeni versiyonu hayli merak etmelerine ve sabırsızlıkla oyunun çıkış tarihini beklemelerine neden olmuştu. Oyunla ilgili yayınlanan görseller ve videolara bakıldığında da, oyuncuların beklentileri karşılanacak gibi görünüyor. Fifa, oyunla ilgili bunca güzel haberden sonra, mobil oyuncuları da mutlu edecek bir haberle tekrar gündeme geldi. Fifa 17, Fifa Mobile adıyla mobil oyuncuların da kullanımına sunulacak.

  10. Seagate, 400 Milyon Fotoğraf Alabilecek SSD Üretti!

    Günümüz teknolojisinde en büyük sorunlardan birisi depolama alanıdır. Dosyaları ve diğer belgeleri saklamak için firmaların yaptığı depolama alanları maalesef belirli ölçüde gereksinimi karşılamaktadır. Bu da pek çok insanı memnun etmediği gibi işleri de yarıda kalmaktadır. Depolama alanı üreticisi olarak da bilinen Seegate, bu soruna çözüm olmaya çalışarak yeni model depolama alanını kullanıcılarına sunarak onları şaşırttı.






PAYLAŞ