Haftanın En Çok Okunan Yazıları 23-29 Ekim 2017 - Haberler - indir.com

Haftanın En Çok Okunan Yazıları 23-29 Ekim 2017

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-30 13:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Bu Pazartesi'de tıpkı diğer haftalarda olduğu gibi son 7 günde indir.com'da neler olmuş, en çok hangi haberler ilgi görmüş sizlerle paylaşarak "Haftanın En Çok Okunan Yazıları" hakkındaki merakınızı gidereceğiz :)

 

WhatsApp'ı İnternetsiz Kullanma

İnternetsiz WhatApp kullanmak artık mümkün. Ancak internetsiz WhatsApp şimdilik sadece Android cihazlarda çalışmaktadır. İşte WhatsApp'ı internetsiz kullanabilmek için yapmanız gereken 5 adımı haberimizde derledik.

 

Android Kullanıcıları Uygulamalarda Ne Kadar Vakit Geçiriyor

Günümüzde akıllı telefon kullanım oranı bir hayli yoğun olurken, cihazlar için geliştirilmiş olan uygulamalarda önemli bir rol oynuyor. Android tarafı için kullanıcıların uygulamalarda geçirdiği zaman yayınlanan bir rapor ile belli oldu. Google'ın Android ekosistemi dünyanın en büyük uygulama mağazası olan Google Play Store'a sahip durumda. Uygulama noktasında bir hayli zengin olan bu platform kullanıcıları üzerinde büyük bir vakit geçirtiyor. App Annie analiz şirketi tarafından yapılan araştırma ile 2017'nin üçüncü çeyreğinde tam 325 milyar saat uygulama başında geçirmiş durumda.

 

WhatsApp Sesli Aramalar Nasıl Kayıt Edilir?

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta bildiğiniz üzere hem sesli hemde görüntülü görüşme özelliği bulunuyor. Bu içeriğimizde sizlere sesli görüşmeleri nasıl kayıt edebileceğinizden bahsedeceğiz. WhatsApp uygulaması yazışmaya dayalı bir uygulama olmadığından ötürü sesli görüşme özelliği sıkça kullanılan özellikleri arasında yer alıyor. Mobil hattınızda dakikanız yok ise internet paketiniz aracılığı ile WhatsApp'tan rahat bir şekilde sesli görüşme yapabilirsiniz. WhatsApp'ta yaptığınız sesli görüşmeleri kaydetmek için ise ek bir uygulamanın yardımına ihtiyacınız olacaktır.

 

Yerli Mobil Arama Motoru Yaani Tanıtıldı

Basın toplantısında öncelikle Turkcell'in Gebze/Kocaeli'de kurduğu veri merkezi hakkında bilgiler veren Kaan Terzioğlu, "Ülke olarak verilerimizin yüde 96'sının yurtdışında tutuluyor." Diyerek kurdukları yeni veri merkezinin şu anda Türkiye'de bulunan en büyük veri merkezi olduğunu belirtti ve şu maddeleri sıraladı.

  • Retina taramalı kapılar, 33 bin fiber altyapı
  • Leed Gold ve Tier III sertifikası
  • 120 dakika yangına ve 9 şiddetinde depreme dayanıklı
  • 210 termal kamera, 10 bin m2 kullanım alanı
  • 6400 kontrol sensörü,  20'den fazla küresel marka

 

Android Oreo 8.1 ile Kullanıcılarının Karşılaşacakları 9 Yeni Özellik

Android'in en yeni sürümü olan Android 8.1 için geliştirici ön izleme sürümü yayınlandı ve sistemin yeni özellikleride gün yüzüne çıktı. Kullanıcıları oldukça şaşırtacak yeni bir özellik olmasada, birçok yeni iyileştirmenin Android 8.1 ile beraber geldiğini ifade edebiliriz. 8.1 için ön izleme geliştirici sürümü resmi olarak yayınlandı ve Nexus yada Pixel cihazınız var ise Android 8.1'i sizlerde deneyimleyebilirsiniz. Sürüm sadece bir ön izleme versiyonu ve tamamlanmış hali ise Aralık ayında yayınlanacak.

 

Recontact İstanbul:Eyes Of Sky App Store'da İndirilmeye Hazır!

Geçtiğimiz yazın Haziran ayında fragmanı yayınlanmış olan Eray Dinç'in yeni oyunu olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, App Store'daki yerini almış durumdadır. 2015 yılında karşımıza çıkmış olan Recontact: İstanbul'un devamı niteliğinde olmuş olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, sinematik bir mobil oyun deneyimi vadediyor.

 

GTA 5 Online Kısmına Desteği Azaltıyor

Rockstar Games'e 2013 yılında GTA V'in tek oyunculu mod için DLC alıp alamayacağı sorulsaydı muhtemelen alınacak denirdi. Fakat 4 yıl sonra bugün aynı soruyu Rockstar'a tekrar sorsak fikrinden vazgeçmiş olurdu. Game Informer'ın Rockstar Tasarım direktörü Imran Sarver ile yapılan röportajda, önceki yıllarla bugüne dair birçok konu konuşuldu.

 

iOS 11.1 Beta 4 Yayınlandı Yenilik Var mı?

Apple'ın yeni işletim sistemi olan iOS 11 için beta güncellemeleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Beta 3 güncellemesi sonra geliştiriciler ve açık beta kullanıcıları için iOS 11 Beta 4 sürümü yayınlandı. Sizde iOS 11.1 Beta sürümü kullanıcısı iseniz yeni sürümü yazılım güncellemesi alanında görebilirsiniz. Her yeni beta güncellemesi ile iOS 11'de yer alan eksiklikleri ve hataları gidererek iyileştiren Apple, bu noktada Beta 4 ile çokta fazla bir değişiklik yapmışa benzemiyor. Final sürümüne yaklaştıkça hazırlıklarını sürdüren şirket en kusursuz işletim sistemi için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Facebook Grupları için Yeni Özellikler

Geçtiğimiz Haziran ayında ilk kez düzenlenmiş olan Facebook Communities Summit'te misyonunu dünyayı birbirine yakınlaştırmak ve insanlara topluluk kurma gücü vermek olarak genişletmiş olan Facebook, grup yöneticilerinin topluluklarını büyütmelerini ve yönetmelerini sağlayacak yeni araçlar ve programlar geliştirdiğini duyurdu.

 

iPhone X Ne Kadara Üretiliyor?

Apple'ın tüm iPhone modellerinin üretim fiyatının satış fiyatından baya düşük olduğunu bir çoğumuz biliyoruz. Sizce 999 dolara satılan her bir iPhone X Apple'a kaça patlıyor? 800 dolar? 600 dolar? 400 dolar?





PAYLAŞ