Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 22.07.2016 - Haberler - indir.com

Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 22.07.2016

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-22 16:29:30
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Bu Cuma da tıpkı diğer haftalarda olduğu gibi son 7 günde indir.com'da neler olmuş, en çok hangi haberler ilgi görmüş sizlerle paylaşarak  "Haftanın En Çok Okunan Yazıları" hakkındaki merakınızı gidereceğiz :)

Haftanın En Çok Okunan Yazıları

1- Pokemon GO'da Nasıl Poke Stop Eklenir?

Pokemon Go oyuncularının en çok ihtiyaç duyduğu alan olan Pkstop'lar şehir merkezlerinde bol miktarda varken biraz uzaklaştıkça seyrekleşiyor hatta yeni yapılanan ilçelerde yok denecek kadar az. Bknz: Başakşehir. Pokemon Go'da hızlı ilerleyebilmek için çok aktif olmalı ve çok gezmelisiniz ama Sultanahmet'te gezmekle Başakşehir'de gezmek aynı etkiye sahip değil. Bunun nedeni Sultanahmet'te çok sayıda poke stop varken Başakşehir'de seyrek ve uzak lokasyonlarda olması.

Siz de kendinize katkıda bulunmak ve oyunun gelişmesine katkıda bulunmak istiyorsanız buradan poke stop noktası ekleme talebinde bulunabilirsiniz. Eklediğiniz her poke stop size ball, egg ve potion olarak geri dönecektir.

2- 2016'nın İlk Altı Ayında Youtube'da En Çok İzlenen 10 Video

Dünyaca ünlü video yayın sitelerinin başında gelen Youtube, yapmış olduğu çalışmalarla her geçen gün tıklanma sayısını daha da arttırmaktadır. Youtube sosyal ağların en büyüğü olarak 2016 yılının ilk yarısında da büyük yankı uyandırdı.

3- Son Günlerin Çılgınlar Gibi Kullanılan Fotoğraf Uygulaması: Prisma

Fotoğraf çekmeyi seven ve çektiği fotoğraflara değişik efektler uygulamak isteyen amatör ya da profesyonel fotoğrafçıların gözdesi olabilecek nitelikte olan son zamanların en popüler programı olan Prisma, tüm dünyada çılgınca kullanılmaya devam etmektedir. Instagram, picasa gibi fotoğraf programlarının aksine prisma farklı olarak sinir ağlarını sunar. Program içerisindeki sinir ağları ile fotoğrafın detayları ve genel hatları taranıyor. Ardından fotoğrafınıza en uygun olan efekt size sunuluyor.

4- Pokemonunuz Geliştiğinde Kaç CP Olacak Bilmek İster misiniz?

 Bir pokemon geliştiğinde kaç CP olacak diye merak etmekten ve gördüğünüz CP karşısında hayal kırıklığına uğramaktan sıkılmadınız mı? Pokemonunuz Geliştiğinde Kaç CP Olacak Bilmek İster misiniz? Pokemon evrim sonrası ne kadar olacağını bildiğinizde stratejinizi de ona göre kurgulayabilirsiniz.

5- İnternet Olmadığında İletişim Sağlamanız İçin: FireChat

İletişim kanallarının çok fazla olduğu ve çok kolay tüketildiği günümüzde pek çok tercih yapma imkanımız bulunuyor ama kötü zamanları da düşünerek önlem almamız gereken iletişim ağının çalışmadığı zamanları da öngörmeliyiz. İşte deprem, savaş vb durumda iletişim sağlayabilmeniz için bir uygulama bulunuyor: FireChat

6- Buz Devri Yeniden Mobil Platformlarda

Buz devri kahramanlarıyla sadece çocukların değil aynı zamanda yetişkinlerin de vazgeçilmezi olmuştur. Buz devri hem animasyon film olarak hem de mobil oyun olarak rekora doğru koşmaktadır. En son film serisinin yayınlanmasından hemen önce buz devri mobil oyunu da uygulama mağazalarındaki yerini almış bulunmaktadır. Android ve IOS cihazlarında oynanabilen oyun pek çok yetişkin ce çocuğu ekranlara bağlamıştır.

7- Avatar Mobil Strateji Oyunu Oluyor

Sinema ve dijital teknolojilerin olağanüstü bütünleşmesi olarak bilinen Avatar filmi, yayınlandığı dönemde 2.7 milyar dolarlık hasılatı ile gerçekten sinema konusunda olağanüstü bir rekoru temsil etmişti. Mobil oyun sektörü içinde gerçekten önemli bir potansiyel oluşturan Avatar filmi, tüm izleyicileri etkilemeyi başardıktan sonra, mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

8- Telefonumuzu Gece Boyu Şarja Bırakabilir miyiz?

Teknolojinin hemen her alanda hızla ilerlemesi kadar teknolojinin bizlere sunduğu cihazların da sürekli yenilenebilir enerji ile doldurulması gerekir. Tüm akıllı cihazların çalışmasını sağlayan batarya bölümü elektrik enerjisi ile yenilenerek şarj edilir. Her cihazın şarj süresi vardır. Hepimizin yaptığı hata gece yatmadan cihazları şarja takıp sabah kalkınca şarjdan çekmektir. Akıllı cihazların bataryasının dolması için en fazla 3 saat şarja takmak gerekir. Bu süreden fazla cihazın şarja bağlı kalması tehlikelere yol açabilir.

9- Google Hangouts, Android'e de Video Mesaj Özelliğini Getirdi

Google tarafından üretilen mesajlaşma servisi olan Hangouts pek çok yeniliğe ev sahipliği yapmaktadır. Google mesajlaşma servisini yenilemek için teknolojiyi takip ediyor ve kullanıcılarına daha kaliteli servis sunmak için elinden gelenin fazlasını yapıyordur. Son zamanlarda tüm sosyal ağlarda olan görüntülü mesajlaşma özelliği artık Hangouts'da da bulunmaktadır.

10- Instant Articles özelliğini Facebook Messenger'a getiriyor

Dünya üzerinde insanların sosyalleşmesini sağlayan ve bilgi akışını kontrol eden facebook her geçen gün yeni bir hizmete ev sahipliği yapmaktadır. Gelişen teknolojiye ve hızına ayak uyduran facebook lider firmalardan olmaya devam ediyor. En son yeniliği olan Messenger ve facebook'u birbirinden ayıran facebook bu seferde kullanıcılarının karşısına İnstant Articles özelliği ile çıkmaktadır.





PAYLAŞ