Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 13.03.2017 - Haberler - indir.com

Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 13.03.2017

Tahmini Okuma Süresi : 7 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-14 18:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Haftanın bu yorgun ve hızlı gidişatını bırakıp, arkanıza yaslanıp okumanız gereken haberleri bu yazımızda sizin için derledik.

Samsung'un Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak tüm cihazların isimlerini yayınladı!

Samsung Türkiye merakla beklenen o listeyi açıkladı. Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak cihazların listesini açıklamakla kalmayıp güncellemelerin gerçekleşeceği tarihleri açıkladı.

 

Yıllar sonra çözülen büyük GTA 5 gizemi

Yaklaşık olarak 4 yıl önce çıkan GTA V çıkışının üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen, oyun içerisinde bulunan gizemler hala devam ediyor. 2013 yılından beri oyun dünyasındaki neredeyse herkes tarafından sıkılmadan oynanmaya devam eden GTA V, oyun içerisinde bulunması kolay olmayan birçok gizemde barındırıyor. Bu gizemlerin peşine düşen oyuncular, zamanla sırrı ortaya çıkarıyorlar. Bu gizemlerin birçoğu da hala çözülebilmiş değil. Zaman geçtikçe oyun severler yeni bir gizem çözerek, oyunu gündeme taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, oyundaki bir gizemin daha çözüldüğü haberi verildi.

 

Nintendo Swtich çıkışıyla beraber satış rekorları kırdı!

Nintendo'nun geçtiğimiz yıl duyurduğu yeni oyun konsolu Nintendo Switch'in çıkışı oyun tutkunları tarafından merak içerisinde bekleniyordu. Oyun konsoluna dair çıkan bilgiler ve konsolun kapsadığı oyunların haberi geldikçe oyun severler konsolun çıkışını daha bir heyecanla bekliyorlardı. Beklenen gün sonunda geldi ve Nintendo'nun yeni oyun konsolu Switch geçtiğimiz hafta içerisinde piyasadaki yerini aldı. Çıkmadan önce de yoğun ilgi gören konsol, çıkışından sonra da satış rekorlarıyla gündeme düştü. Çıkışından yaklaşık 1 hafta geçen Switch, satış rakamlarıyla Nintendo'nun yüzünü güldürmeyi başardı. Switch, hem Japonya'da hem de ABD'de rekor kırdı.

 

GTA 5'te Recep İvedik Çılgınlığına Hazır Olun!

Oyun dünyasının sevilen oyunu GTA 5 için geliştirmeler ve yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Şimdi de özellikle ülkemizdeki GTA 5 tutkunlarının çok sevineceği bir özellik, Recep İvedik modu geliştirildi. Sinema dünyasının agresifliği, kompleksliği ve dobralığı ile gönülleri fethetmiş sevilen oyuncusu Şahan Gökbakar namı diğer Recep İvedik, dünyanın en popüler oyun serisi GTA'nın son üyesi GTA 5'te sizlerle.

 

Facebook Keşfet Özelliğini Test Etmeye Başladı

Facebook, Android'deki uygulamanın beta sürümünde ikincil bir haber beslemesi test ediyor. En son beta güncellemesinde, Haber Beslemesi'nin mevcut sürümü "Zaman Tüneli" sekmesi yanında yeni "Keşfet" sekmesi geldi. Özellikle kullanıcının sahip olduğu sayfalardan, kullanıcının ilgi alanlarına uyarlanmış fotoğrafların, videoların ve makalelerin birleşiminden oluşur ve keşfet sekmesinde haber akışı içeriği sadece beğendiğiniz sayfalardan veya sadece arkadaşlarınızın paylaşımlarından oluşmaz. Trend olan haberler ve paylaşımlar keşfet sekmesinde yer alır, Instagram'ın Arama ve Keşfetme sekmesine benzer. Farklı bölgelerde farklı keşfet sekmesi ikonları görülmektedir. Home ve Explore olmak üzere 2 ana sekme olarak yer alabildiği gibi bazı bölgelerde 4 sekmenin arasında 5. roket simgesi olarak yer almaktadır, Türkiye'de de şu an roket simgesi olarak görülmektedir. Keşfet sekmesi şu an Android uygulamasının beta sürümünde mevcut ve henüz tüm kullanıcıların kullanımına sunulmadı.

 

Deep Web Nedir? Tüm Bilinmeyenler

Son zamanlarda internet ortamında duyulan Deep Web nedir? Ve ne işe yarar gibi soruların cevabını vermeye çalışacağız. Herşey gibi Deep Web?te gizemli ve ürkütücü olduğundan dolayı kullanıcıların dikkatini çekmekte. Özellikle YouTube platformu üzerinde Deep Web hakkında yapılan videolar o platformun içeriğini daha merak eder bir hale sokuyor. Deep Web derin internet yani internetin gizli yüzü olarak adlandırılıyor. Normal internet kullanıcılarının erişemediği web site ve içeriklerin bulunduğu bölümdür. Burası gizliliğin ve kuralların olmadığı bir bölüm olduğundan dolayı suç ve yasa dışılık anlamında her türlü içerik bulunmaktadır.

 

Google Asistant Nasıl İndirilir?

Yakın zamanda Google kullanıcıları tarafından tüm kullanıcılara kullanımı açılacak olan kişisel asistan Google Asistant'ı henüz çıkmadan yüklemek istermiydiniz' Bu noktada bu içeriğimizde sizlere Google Assistant'ı nasıl indirip kurabileceğinize bakacağız. İlk bilgileri geçen hafta gelmeye başlayan Google'ın kişisel asistan servisi olan Google Assistant'ı Android 6.0 ve üzeri işletim sistemi sahip tüm akıllı telefonlar kullanabilecek. Henüz resmi olarak indirilebilir durumda olmayan ve ne zaman geleceği kesinleşmeyen Google Assistant'ı Google yayınlamadan indirebileceksiniz.

 

For Honor'ın yeni kahramanları sızdırıldı

Ubisoft'un yeni serisi For Honor, çıkışının ardından oldukça ilgi görerek oyun tutkunlarının ilgisini çekmeyi başaran bir yapım oldu. Kısa sürede oyuncu kitlesini oluşturmayı başaran For Honor, şu an için 50 bin civarı aktif oyuncuya sahip. Henüz çıkışının üzerinden çok geçmediği varsayılırsa, oyunun ilerleyen zamanlarda bu sayıyı daha da arttıracağı düşünülüyor. Oyunla alakalı çıkan bazı bilgiler üzerine, oyunun aktifliğini koruyabilmek adına 6 yeni karakteri oyun ekleyeceği biliniyordu. Bu karakterlerle alakalı çok net bilgiler elde edilmemiş olsa da, geleceği kesin olarak bildirilmişti. Şimdi sızdırılan bilgilere göre, eklenecek olan 6 yeni karakterin ilk 2'si sızdırıldı.

 

Google'ın Şarj Yiyen Servislerini Devre Dışı Bırakmak

Google'ın Android mobil işletim sistemi birçok cihazlar tarafından tercih edilerek kullanılıyor. Ancak Google hali hazırda varsayılan olarak yüklü birçok uygulama ile kullanıcılara geliyor. Ancak kullanıcıların bir çoğunun kullanmadığı bu Google servisleri arka planda çalışarak ekstra olarak şarj yiyorlar. Ücretsiz olarak akıllı telefonlar ile beraber gelen bu Google servislerinin bazıları işe yarasada bazıları pil ömrünü ciddi anlamda etkiliyorlar. Bu içeriğimizde ise bu ücretsiz Google servislerinin nasıl kapatılacağına bakacağız. Google'ın çeşitli servis içerikleri olduğu için her birini ayrı olarak ele alacağız.

 

Dünyanın En Hızlı SD Kart Modeli Sony Tarafından Piyasaya Sunuldu

Sony'nin yeni geliştirdiği SF-G serisi SD kartlar ailesi genişleyerek verimide artmaya devam ediyor. Özellikle DSLR ve video gibi ihtiyaçların artması ve gelişmeside bu gibi yüksek hızlı kart desteklerininde ihtiyacını beraberinde getiriyor. Bu noktada yeni SF-G serisi UHS-II SD kartlar kullanıcıya 299MB/s'ye varan oldukça yüksek hızda kesintisiz aktarım ve çekim sunacak. Bu gibi yüksek hızlar daha çok DSLR fotoğraf makinası ve 4K video kaydı gerçekleştiren cihazlar için oldukça yararlı olacak hızlar sunacak diyebiliriz. Yeni seri olan SF-G yeni DSLR ve aynasız fotoğraf makinaları ve grafikerler için optimize edilerek elde edilebilecek performans oranı en üst noktalara çıkacak.

 





PAYLAŞ