Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 10.12.2017 - Haberler - indir.com

Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 10.12.2017

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-11 22:02:30
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çok hızlı giden bir gündem var ve gün gün takip etmek oldukça zor. Biz de son 7 gün içerisinde en fazla takip edilen haberleri sizlerle paylaşarak gündemin nabzını tutmanıza küçük de olsa bir katkımız olsun istiyoruz. Geçtiğimiz hafta en çok okunan haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

Geçen Haftanın En Çok Okunan Yazıları

En Çok İndirilen Bitcoin Uygulamaları

Günümüzde hızla artış yaşıyan Bitcoin ile ilgili en çok indirilen Bitcoin uygulamaları sizlerle. Bu uygulamaları kullanarak anlık olarak bitcoin takibi ve alış-satışı yapabileceksiniz.

Son zamanlarda dikkat geçen eğlenceli oyun: Pass it!

Son zamanlarda kullanıcıların zevk alarak oynadığı oyunlar arasında yer alan Pass it! bize fiziki yeteneğimiz sorgulatacak bir beceri oyunu. Oyunda, arka arkaya dizilmiş dairesel hareket eden engellerden geçerek platformun merkezine ulaşılması gerekiyor.

Türk şirket ile Tesla arasında sözleşme imzalandı

Elektrikli otomobil üretmesiyle ismini duyuran ve Tesla Motors, 2008 yılından bu yana bu anlamda hizmet vermeye devam ediyor. Büyük işler başaran şirket, geçtiğimiz haftalarda da dünyanın ilk elektrikli tırını tanıtarak gündeme gelmişti.

iPhone X'ten Pahalı Olan LG Signature Edition Satışa Çıkıyor

LG'nin başarılı V serisi üyelerinden olan LG V30 modelinin ultra lüks bir modeli sınırlı sayıda üretildi. LG Signature Edition adlı bu model pazarın en lüks ve pahalı akıllı telefonlarından birisi oluyor. 

Android Kilit Ekranında Değişime Gidiliyor!

Google dan yapılan açıklamaya göre, uygulamalarda bulunan kilit ekranında reklam gösterilmeyeceği ve reklamsız olarak da artık kullanıcıların uygulamayı kullanabileceklerini belirtti. Bu açıklama tüm android tabanlı telefon kullanıcıların yüzünün gülmesine neden oldu..

Lenovo Legion Y920 ile profesyonellere taş çıkartın!

NVIDIA GeForce GTX-1070 grafik kartı ile  yeni nesil grafik teknolojisini oyunseverlerin ayağına getirmiş olan Legion Y920 mükemmel işlem gücü ile unutulmaz bir oyun performansını yaşamanıza olanak sağlamaktadır.

2017 yılının en ilginç akıllı telefonu

Bu yıl tasarımıyla ve zarif duruşuyla birçok akıllı telefonu gözlemleme şansımız oldu. Fakat bir özelliği ile tüm bu telefonlardan ayrılmayı başaran ZTE'nin yeni Axon M, farklı bir nedenle karşımıza çıkıyor.

2018 İçin Snapdragon 845 İşlemcisi Duyuruldu

Pazardaki akıllı telefonların bir numaralı işlemci üretici markası olan Qualcomm tarafından 2018 yılı amiral gemisi modeller için en yeni işlemci Snapdragon 845 yonga seti duyuruldu. 

Global Blue Yeni Tax Free Mobil Uygulaması

Global Blue, dünya genelinde "Tax Free" alışveriş yapmış olan ziyaretçilerin yanlarından ayırmayacakları ve kendilerine her konuda yardımcı olabilmek üzere geliştirilmiş olan SHOP TAX FREE uygulamasını hizmete sunuyor.

Bilmeniz Gereken Windows 10 Özellikleri

Microsoft'un en son ve en işlevsel özelliklerin yer aldığı işletim sistemi olan Windows 10 üzerinden birçok işlem gerçekleştirilebiliyor. 32 yıldır piyasada varlığını sürdüren Windows işletim sistemleri birçok farklı özelliklere ve detaylara sahip durumdalar.





PAYLAŞ