Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 04.09.2017 - Haberler - indir.com

Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 04.09.2017

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-12 16:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Çok hızlı giden bir gündem var ve gün gün takip etmek oldukça zor. Biz de son 7 gün içerisinde en fazla takip edilen haberleri sizlerle paylaşarak gündemin nabzını tutmanıza küçük de olsa bir katkımız olsun istiyoruz. Geçtiğimiz hafta en çok okunan haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

İşte Geçen Haftanın En Çok Okunan Yazıları

Günün Ücretsiz Android Oyunu: Zenge

Android Oyunda çeşitli bulmacaları çözmeye çalışacak ve de başarılı bir oyun ortaya koymaya çalışacaksınız. Her seviye de birbirinden zor bulmacalarla karşılaşacaksınız ve bu bulmacaları çözüp bir sonraki seviyeye geçmeye çalışacaksınız. Bu süreç içerisinde çok eğleneceğinizin garantisini veriyoruz.

Football Manager 2018'de Muhtemel Wonderkid 11 Defans Oyuncuları

Football Manager 2018 için yavaş yavaş haberler yayılmaya başladı. Bizde indir.com ekibi olarak sizler için Football Manager 2018'de Muhtemel Wonderkid 11 Defans Oyuncuları'nı derledik.

 

Black Desert Online Türkiye Yolcusu!

İlk olarak Güney Kore'de çıkmış olan ve daha sonrasında 3 Mart 2016'da Batıya gelmiş olan MMORPG (Devasa çok oyunculu rol yapma oyunu) Türkiye'de erişime maalesef ki açılmamıştı. PearlAbyss tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Black Desert Online en sonunda Türkiye'ye geliyor.

 

İşte iPhone 8'in Çalışırken Videosu Sızdırıldı

Apple'ın en son amiral gemisi olacağı beklenen iPhone 8'in tanıtımına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Geçtiğimiz Mart ayından beri cihaz hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken modelin hem donanım daha çok ise tasarım tarafı bir hayli merak ediliyor durumda. Apple 10.yıla özel çıkartacağı yeni iPhone 8 serisi üzerinde bir hayli özendiği ve yoğunlaştığı ifade ediliyor.

 

Football Manager 2018'de Muhtemel Wonderkid 5 Kaleci

Football Manager 2018 için yavaş yavaş haberler yayılmaya başladı. Bizde indir.com ekibi olarak sizler için Football Manager 2018'de Muhtemel Wonderkid 5 Kaleci'yi derledik.

 

Twitter Gece Modu Masaüstüne Geldi

Gece yatmadan hemen herkes, sosyal medya uygulamalarında bir gezinti gerçekleştiriyorlar. Bu sosyal medya uygulamalarından birisi olan Twitter ise geçtiğimiz haftalarda platformuna gece modu özelliği getirmişti. Özellikle uygudan hemen önce karanlık ortamda gözleri yormaması adına parlak bir ekran yerine koyu tasarım buna bir çözüm olacak diyebiliriz. Mikro blog servisindeki paylaşım ile beraber bu çözümün kapsama alanı genişletiliyor ve artık Twitter gece modu özelliğini kullanıcılar iOS ve Android akıllı telefonlarının yanı sıra Twitter masaüstü versiyonunda da gece modunu kullanabilecekler.

 

Facebook Hikayeler Özelliğini Instagram ile Entegre Yapacak

Popüler sosyal medya sitesi Facebook, bir süre önce Snapchat'den kopyalamış olduğu hikayeler özelliğini birbir kendi uygulamalarına entegre etmeye başlamıştı. Ancak Instagram tarafında bir hayli popüler olan bu özellik tam aksine Facebook uygulamasında hiç tutmadı diyebiliriz. Şirketin beklediği etkileşimi yaratmayan Facebook hikayeler özelliğini iyileştirmek adına Instagram'dan yardım alacağa benziyor. Bir süre önce Facebook'un Snapchat'i satın alma girişimi başarısız olmuş ve bu başarısızlık sonrasında Facebook özellikleri kendi platformuna ekleyerek yıldırma politikasına girişmişti.

 

iPhone 7 Plus ve Samsung Galaxy Note 8 Hız Testi Şaşırttı!

Samsung geçtiğimiz ay sonunda tanıttığı Galaxy Note 8, hız testinde iPhone 7 Plus'la karşı karşıya getirildi. Daha önceden birçok telefonu hız testinde karşı karşıya getirmiş olan EverythingApplePro, bu kez de Galaxy Note 8 ile iPhone 7 Plus'ı inceleme altına aldı. Tasarımı ve performansıyla dikkat çekmiş olan telefonlardan Galaxy Note 8'in yapılan ilk hız tesinde iPhone 7 Plus'ın gerisinde kaldığını görüyoruz.

 

Günün Ücretsiz Uygulaması: Runtastic Mountain Bike PRO

Runtastic Mountain Bike PRO ile yapabilecekleriniz gerçekten çok eğlenceli hale gelecektir. Bisiklet ile ne kadar yol kat ettiğinizi öğrenmek istiyorsanız, bu uygulama tamda size göre.

 

iOS 11 Ne Zaman Yayınlanacak?

5 Haziran tarihinde Apple tarafından gerçekleştirilen WWDC etkinliği kapsamında yeni iOS 11 sürümü tanıtılmıştı. Aynı gün içerisinde geliştiriciler için ilk beta sürümü yayınlanırken bugüne kadar tam dokuz geliştirici betası yayınlandı. Apple'ın merakla beklenen bu işletim sisteminin çıkış tarihinin ise 12 Eylül tarihi olarak belirlenmiş durumda. Bu noktada tüm testlerin sonuçlanmasıyla beraber iOS 11'in final sürümünü yakın zamanda göreceğiz. 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan özel etkinlikle beraber yeni iPhone modellerinin yanı sıra iOS 11 başta olmak üzere tvOS 11 ve watchOS 4 sürümlerini herkese yayınlayacaklar.









PAYLAŞ