Günde 100 Bin Dolar Kazandıran Oyun: Slither.io - Haberler - indir.com

Günde 100 Bin Dolar Kazandıran Oyun: Slither.io

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-01 16:53:44
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Basit mantığı ve bütün insanlar tarafından sevilen bir yönü, Slither.io için gerçekten önemli bir avantaj. Aslında akıllı telefon teknolojisine kavuşmadan önce de bu tür oyunların benzeri versiyonu yıllarca bize eşlik etti. Adeta bağımlılık yapan ve sahip olduğunuz solucanla birlikte büyük puanlar almanıza neden olan Slither.io, son dönemler içerisinde insanların çok fazla değer verdiği oyunlar arasında yer alıyor.

Elbette ki oyuncu sayısı giderek artarken, bunun direkt olarak kazanca olumlu şekilde yansımasını gözlemlemek mümkün. Oyun teknolojisi özellikle çokluğu oyun karakterleri ile desteklendiği zaman insanların daha yoğun ilgisini çekiyor. Dünya genelinde kabul gören ve yaygın olan bir oyunun, maddi olarak da getirisi elbette ki üst düzey olacak. Hem Android hem de iOS işletim sistemine uygun yapısının yanı sıra, Facebook ve Youtube'da takip edilen oyun videoları ile dikkat çeken Slither.io, en çok oynanan 10 oyun arasına girmeyi de başardı. Bu oyunu geliştiren Steven Howse bu ilgi çekici oyunun günlük 100 bin dolar kazandırdığını açıkladı. Yaklaşık gelirin % 20?si, oyunun sorunsuz şekilde oynanabilmesi için sunuculara gidiyor. Burada Google ve Apple, elbette ki bu sistemden payını almakta. Mantığı basit oynaması kolay ve insanların kendini kaptırmasının sağlayan oyunların, çok bütçeli oyunlara kafa tuttuğu biliniyor. Günlük 100 bin dolar getirisi olan Slither.io, aslında bu konuda önemli bir örnek teşkil ediyor.

Mobil iletişim sisteminin bir oyun klasiği olarak uzun süreden beri oynanan oyunlar, teknoloji ile birlikte gelişti ve Slither.io bugün son halini temsil ediyor. Çoklu oyun, karakterlerine daha fazla sorumluluk yüklerken, önümüzdeki dönemlerde de bu oyuna ilginin yoğun bir şekilde süreceğini söyleyebiliriz. Günlük olarak önemli bir kazanç payı, yıl itibariyle önemli bir yekûn teşkil ediyor. Akıllı cihaz teknolojisinin her geçen gün daha geniş çevrelere yayıldığı düşünülen olursa, her yaş grubundan insanın tercih edeceği düz mantıklı basit oyunlar, oyun yapımcılarına önemli derecede kazanç sunmaya devam edecek. Çok sayıda insanın severek oynadığı oyunun, ilerleyen dönemlerde gelir payını da üst düzeye çıkaracağını söylemek gerek.

 





PAYLAŞ