GTA'nın TV Dizisi 'The Gamechangers'ın ilk Fragmanı Yayınlandı - Haberler - indir.com

GTA'nın TV Dizisi 'The Gamechangers'ın ilk Fragmanı Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-04 17:00:59
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Oyun

Dünyanın herkes tarafından bilinen en ünlü oyunu GTA'nın şimdi de TV dizisi çıkıyor. GTA dünyasını konu alan BBC yapımının adı 'The Gamechangers' ve 15 Eylül'de BBC Two kanalında yayınlanmaya başlayacak.

The Gamechangers adındaki dizi Rockstar Games'in 1997 yılında oyunun ilk versiyonunu çıkartma çabalarını konu alıyor. GTA'nın kurucusu ve başkanı Sam Houser ve o dönemde şiddet içerikli yapımlara karşı sert tavrıyla tanınan Jack Thompson arasındaki çatışmayı konu alan dizi, GTA oyununun yapım sürecinde gerçekleşen perde arkası olaylara değiniyor. O günlerden sonra oyun dünyasını baştan aşağı değiştiren GTA,  popülerliğini arttırarak günümüze kadar gelmeyi başardı. 

Dizinin baş rolünde ünlü İngiliz oyunculara yer verilmiş. Sam Hauser rolünü Harry Potter serilerinin başrolünden tanıdığımız Daniel Radcliffe, Jack Thompson rolünü ise Bill Paxton canlandıracak. 2 Bölüm olarak yayınlanacak yapım toplamda 90 dakika uzunluğunda olacak. Filmin yönetmenliğnii ise Owen Harris üstleniyor.

Rockstar, BBC'nin yayınlayacağı bu dizi ile ilgili hiç bir alakalarının olmadığını dile getirmişti. Dizi yayınlandıktan sonra Rockstar cephesi tarafından BBC'ye bir dava açma durumu söz konusu olabilir.




The Gamechangers İlk Fragman


PAYLAŞ