GTA V'e Biker Eklenti Paketi Duyuruldu - Haberler - indir.com

GTA V'e Biker Eklenti Paketi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-27 10:02:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

GTA V'te yeniliklerin ardı arkası kesilmiyorken, Rockstar Games, GTA V oyuncularına yeni bir eklenti haberi verdi. Oyuna Biker eklenti paketinin geleceği duyuruldu.

GTA V çıktığı günden beri yoluna eskimeden ve oyuncularını kendisinden soğutmadan devam ediyor. Bunu başarabilmesinin nedeni, Rockstar Games'in oyunda sürekli yapmış olduğu güncellemeler ve oyuna gelen eklenti paketleri. Oyuna sürekli bir yenilik geline oyuncuların oyuna olan ilgisi de azalma göstermiyor. Yapılan yeniliklere bir yenisi daha eklenecek. Yapılan duyuruya göre GTA V'e Biker eklenti paketi gelecek. Oyuncular tarafından Rockstar Games'ten sürekli istenen motosiklet eklenti paketi, Rockstar Games'in oyuncularını dikkate alması sonucunda oyuna ekleniyor.

GTA V, çıkış tarihinden beri kendini güncellemeye ve oyuna yenilikler katarak oyuncuların oyuna olan ilgisini diri tutmaya devam ediyor. Oyuna gelen güncelleme haberlerine son günlerde bir yenisi daha eklendi. Rockstar Games, oyuncularının isteklerini dikkate alarak, GTA V'e Biker eklenti paketini getireceği müjdesini verdi. Oyuncuların uzun süredir bekledikleri paketin, yakın zamanda oyuna ekleneceği Rockstar Games yapımcıları tarafından belirtildi. Paketin oyuna eklenmesiyle beraber, oyunda yeni dövmeler, garajlar, yeni bisikletler, silahlar ve kıyafetler yer alacak. Oyuncular aynı zamanda kendi bisiklet çetesini oluşturma imkanına sahip olacaklar. Yeni eklenti paketi sayesinde diğer oyuncularla da iletişim kuracaksınız. Arkadaşlarınızla iletişim kurarak güçlerinizi birleştirip belirli yerlerdeki çetelerle savaşabilecek ya da garaj işleri uğraşabileceksiniz. Riskli motosiklet görevleriyle de para kazanabileceksiniz.

Rockstar Games, oyuncuların beklediği bu yeni eklenti paketinin yakında geleceğini söylese de, henüz net bir tarih paylaşılmadı. Oyuncular, eklenti paketinin haberinden sonra, çıkacağı günü heyecanla beklemeye başladı.

 





PAYLAŞ