GTA V'de Başrol Oynamak İster misiniz? - Haberler - indir.com

GTA V'de Başrol Oynamak İster misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-26 11:54:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sinema sektöründe karşılaştığımız ve sevilen yüzlerin oyunlarda görülmesinin ardından, bir başka yenilik daha oyunlara ekleniyor. Bu kez oyunlarda kendi yüzünüzü görmeniz mümkün kılınıyor.

Son zamanlarda oyunlarda hakim olan bir durum, oyunun baş rolünde sevilen dizi ve film oyuncularının yer alamsı oldu. Oyunlar, baş karakterlerini takip edilen dizi ve film sektöründen seçerek, bu kesimi de kendi yönlerine çekmeye başladılar. Bu sebeple sinema sektörü de oyun sektörüne bir nevi dahil oldu. Sinema ya da dizi sektöründeki yüzlerin oyunlarda görülmesi çok da tuhaf olmasa da, kendinizi oyunların içerisinde baş karakter olarak görmeniz tuhaf olabilirdi. Yeni çıkan bir program sayesinde artık bunu görmeniz mümkün.

Oyun sektörü günden güne kendisini yenileyerek, oyuncuları daha da fazla içine çekmeye devam ediyor. Bu sektöre dahil olan yeni bir program sayesinde oyuncuların oyunlarda kendisini baş karakter olarak görebilecek olması, ilgi çekecek yeni bir fikir olarak doğdu. Uraniom isimli 3D Tasarımcı Şirketi ile güçlerini birleştiren Occipital isimli 3D tarayıcı hazırlayan bir firma, bu tarayıcı sayesinde oyuncuları oyunun içerisine sokmaya hazırlanıyor. Hazırlanan tarayıcı ile başınız 3D olarak tarandıktan sonra, Uraniom'un yardımcı yazılımı sayesinde, oyunların içerisine aktarılabiliyorsunuz. Editör Evan Lahti, PCGamer ile yapılan çalışmalar sonucunda GTA 5'in içerisine aktarıldı ve sonucun başarılı olduğu görüldü. Henüz yapım ve deneme aşamasında olan tarayıcı, bu süreçleri tamamladıktan sonra oyun dünyasına sunulmaya hazır hale gelecek.

 





PAYLAŞ