GTA Türk 5 Türkçe Yama Yayınlandı! Hemen indir! - Haberler - indir.com

GTA Türk 5 Türkçe Yama Yayınlandı! Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-22 15:14:04
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Dünyanın bir numaralı aksiyon ve macera oyunu GTA Türk 5 için beklenen Türkçe yama sonunda çıktı. Rockstar Games'in PC, PlayStation ve Xbox konsolları için geliştirdiği en yeni ve popüler oyunu GTA Türk 5'in Türkçe yaması tüm oyun severlerin beğenisine sunuldu.

10 kişilik GTA Türk ekibinin 2 yıllık çalışmaları sonucu ortaya çıkardıkları projeleri GTA Türk 5 Türkçe yama tüm oyuncular için indirilmeye sunuldu. GTA Turk.com sitesinden paylaşılan bilgiye göre ekip, Youtube üzerinden paylaşılan GTA Türk 5 videolarındaki İngilizce alt yazıları çıkartarak bu yazıları Türkçe'ye çevirdiler. Çevirinin ardından kusursuz bir çalışma sunmak için de 50'nin üzerinde test videosu çekerek her videonun ardından düzenleme yaptılar.

Bu sayede yeterli İngilizce bilmeyenler de oyunun hikayesini, görevleri ve diyaloglarda neler konuşulduğunu bilerek oyunu oynayabilecekler. Ayrıca bazı yerler İngilizce olsa bile ne yapabileceklerini ve nasıl ilerleyeceklerini oyundaki yönlendirmeler ve işaretler sayesinde az çok tahmin edebilecekler.

GTA Türk 5 oyununun Türkçe yamasını indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz





PAYLAŞ