GTA: Chinatown Wars Android için Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

GTA: Chinatown Wars Android için Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Rockstar Games'in 2009'da Nintendo DS ve PSP için piyasaya çıkardığı, 2010 yılında da iOS için yayınladığı GTA: Chinatown Wars, uzun yıllar sonra Android platformunda indirmeye sunuldu.

Grand Theft Auto serisi hayranlarının yabancı olmadıkları üç boyutlu Liberty şehrinde geçen GTA: Chinatown Wars'da Huang Lee adlı bir karakterin macera ve aksiyon dolu hikayesine ortak olacağız. İzometrik kamera açısından gördüğümüz oyunda tonlarca yan görevi yerine getirmeye çalışacağız.

GTA: Chinatown Wars

Bağımlılık yaratıcı mini oyunları da oynayabileceğimiz yapımda gizli koleksiyon öğelerini de toplamak için çaba göstereceğiz. Geliştirilmiş grafikler, ışıklandırma ve patlama efektleriyle keyifli bir aksiyon oyunu deneyimi sunan oyunda kontrolleri ise dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz.

Dokunmatik ekran kontrolleriyle oynayabileceğimiz GTA: Chinatown Wars'da geniş ekran çözünürlük desteği, USB kontrolcü ve Bluetooth desteğinin yanı sıra gerçeklik hissi veren dokunsal efektler de entegre bir şekilde bulunuyor.

GTA: Chinatown Wars

Tamamen yenilenmiş haliyle sunulan aksiyon oyunu GTA: Chinatown Wars'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Oyun Google Play Store'da 10.49 TL, App Store'da ise 4.99 dolar fiyat etiketine sahip.




GTA: Chinatown Wars Tanıtım Videosu


PAYLAŞ