GTA 6 Çıkacak Mı? - Haberler - indir.com

GTA 6 Çıkacak Mı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-20 10:13:08
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : İnceleme

Sanal oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olan GTA hakkında söylemler bitmek bilmiyor. Henüz PC oyuncuları için GTA 5 yayınlanmadan, GTA 6'ya dair söylentiler ortaya çıktı. Bu söylentiler içinde en çok merak edileni oyunun ne zaman çıkacağı ve nerede çıkacağıdır. Bu yazımızda da oyun hakkında yaptığımız araştırmayı sizlerle paylaşıyoruz.

GTA 6'nın çıkış zamanı

Henüz GTA5 PC oyuncuları için yayınlanmamışken, GTA 6'nın ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Ancak oyunun ne zaman çıkacağını tahmin etmek oldukça zor görünüyor. Rockstar Games oyunların ve oyun konsollarının çıkış tarihleri arasında da uzun bir vakit tutunca bunu tahmin etmek daha da güçleşiyor. Oyunların çıkış tarihleri arasında bir yıl oynuyor.

Merak konularından birisi de oyunun nerede geçeceği

GTA 6'nın çıkış zamanı nasıl merak konusuysa, oyunun nerede geçeceği de diğer bir merak konusudur. Oyunun nerde geçeceğine dair pek çok spekülasyon olsa da elimizdeki alternatifler üzerinden hareket etmek gerekiyor. Geçmiş GTA oyunlarına baktığımızda Londra'da geçtiği görülüyor. O yüzden bu oyunun da Londra'da geçeceğine dair beklentiler yüksek görünüyor. GTA 5'in yazarı Dan Houser'in nerede geçeceği konusuna dair demecinde; Londra oldukça ilginç mekân olsa da, ilerleyen oyunlar belki başka yerlerde geçebileceği bekleniyor. Bu demece de bakınca oyunun Londra'da yer almayacağı büyük ihtimal görünüyor. Bazı haber kaynaklarına göre de oyunun San Fierro ve Las Vebturas'ta geçmesi bekleniyor. Zira GTA 6'nın GTA 5'te eksik olan yeri tamamlaması bekleniyor. Oyunun geçeceği yerlerle ilgili başka seçenekler de bulunuyor. Bu seçenekler arasında oyunun Vice City'de geçme durumu da vardır. Böyle bir ihtimalin olma nedeni de GTA Vice City oyuncularının 2020'ye doğru 30'lu yaşlarına gelmiş olacaktır. Bu da Rocstar'ı heveslendiren nedendir. Bir diğer ihtimal arasında oyunun Liberty City'de geçme ihtimali de bulunuyor. GTA San Andreas'daki eğlenceli atmosferin GTA 6'da da olması istenebilir. Tüm bu ihtimaller yanında oyun Portland veya Oregon'da geçmesi pek mümkün görünmese de buralarda da geçebilir. Bu ihtimal Movoto adlı emlak blogu'nun iddiası üzerine oluşuyor.

 





PAYLAŞ