GTA 5'ten inanılmaz başarılar - Haberler - indir.com

GTA 5'ten inanılmaz başarılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-27 13:54:18
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

3 yıl önce piyasaya sürülen Rockstar Games yapımı Grand Theft Auto V, çıktığı günden itibaren başarılarının sayısını katlamaya devam ediyor. GTA V, 3 yıl çnce çıkmış olmasına rağmen şu an en çok oynanan oyunlar arasında yer almaya devam ediyor. Oyun tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği GTA V'in bu kadar gündemde kalmasını sağlayan, Rockstar Games'in oyunun eskimesine müsaade etmemesi oldu. Sürekli gelen güncellemelerle içeriği canlı kalan GTA V, hala aynı ilgi ile oynanmaya devam ediyor. Oyuncular tarafından gösterilen bu ilgi, oyunun yeni başarılar kazanmasında da etkin rol oynuyor.

GTA V, gündeme her gelişinde yeni bir gelişme ve yeni bir başarı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İlk günkü ilgiyle oyun camiasında oynanmaya devam eden GTA V, bu ilgi sayesinde birçok başarıya imza atıyor. En sevilen açık dünya aksiyon macera oyunu GTA 5, Chart-Track verilerine göre şimdiye kadar Birleşik Krallık'ta 6 milyon adet satışa ulaşmış. GTA V, 2013 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360  için çıktıktan sonra geliştirilerek PS  için yeniden piyasaya sürülmüştü. Bu güne kadar da güncellemelerinin arkasını kesmeyen oyun, içeriğini canlı tutmayı başardı.

Birleşik Krallık'ta 6 milyon adet satışa ulaşan GTA V, ilk çıktığında 800 milyon dolar, ilk 3 gün toplamında da 1 milyar dolar gelir elde etmeyi başarmıştı. Genel olarak satış toplamının, 70 milyondan fazla olduğu düşünülüyor.





PAYLAŞ