Grand Theft Auto IV'ün satış rakamları şaşırttı! - Haberler - indir.com

Grand Theft Auto IV'ün satış rakamları şaşırttı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-21 10:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Rockstar Games, GTA V'teki başarısıyla sık sık gündeme gelen isimlerden biriydi.  Yıl önce piyasaya sürülen oyun hala satış rakamlarıyla listelerin ilk sıralarında kalmaya devam ediyor. Grand Theft Auto serisi bu anlamdaki başarısını sürdürmeye devam ediyor. GTA V'ten sonra şimdi de GTA IV serisi yine satış rakamlarıyla oyun dünyasının gündemine düştü. Geçtiğimiz günlerde çıkan bir haberle, Rockstar Games'in ve Microsoft'un  Grand Theft Auto IV'ü Xbox One geriye uyumluluk sistemine eklediğini duymuştuk. Bu duyurunun ardından da, GTA IV satış rakamlarıyla gündeme geldi. Elde edilen verilere göre, GTA IV'ün satışları yüzde 8 bin arttı.

Grand Theft Auto IV, Xbox One 360 marketlerinde adından söz ettirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games ve Microsoft'un duyurusuyla Xbox One geriye uyumluluk sistemine eklenen GTA IV, satışlarını Amazon'da tam olarak % 7 bin 696 oranın da arttırdı. Açıklanan rakam, resmi olarak açıklandı. Amazon tarafından oluşturulan listeye göre, 9.19  dolardan satılan oyun, Xbox 360 sürümünün satışlarını gün içerisinde yüzde 7 bin 696 oranında arttırdı. Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City'nin de satışları % 4 bin 536 arttı. Grand Theft  Auto IV, PC, PS3, Xbox 360 platformları için Xbox One geriye uyumluluk sisteminde bulunuyor.

Grand Theft Auto IV'ten önce de, Red Dead Redemption Xbox One geriye uyumluluk sistemine getirilmişti. Red Dead Redemption'da satış oranını % 6 bin 329 arttırmıştı.





PAYLAŞ