Görsel Destekli Dil Çeviri Uygulaması: Word Lens Translator (Video) - Haberler - indir.com

Görsel Destekli Dil Çeviri Uygulaması: Word Lens Translator (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Özellikle yabancı ülkelere sık seyahat eden mobil kullanıcılara yönelik olarak geliştirilmiş olan Word Lens Translator, telefon kamerasıyla görüntülenen yazı ya da işaretleri gerçek zamanlı metin olarak istenilen dillere çevirebilen bir uygulamadır.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama sayesinde Android ya da iOS sistemine sahip akıllı telefonlarınızın kamerasıyla görüntülediğiniz yazı, işaret levhası ya da menüleri gerçek zamanlı metin olarak seçtiğiniz dillere kolaylıkla çevirebilirsiniz. Bu sayede de gittiğiniz yabancı ülkelerde sokaklarda ya da menülerdeki işaretleri anında kendi dilinize çevirebilirsiniz.

Word Lens Translator

Quest Visual tarafından geliştirilen ve oldukça kullanışlı bir çeviri uygulaması olan Word Lens Translator ayrıca Google tarafından satın alınan şirketler listesine de girdi.

Google bu satın almasıyla beraber görsellerdeki metinleri gerçek zamanlı olarak diğer dillere çevirebilmek ve Google Translate'i geliştirmek için kullanacağı gibi aynı zamanda Word Lens'de kullanılan teknolojiyi Google Translate'e entegre ederek daha kapsamlı ve kullanışlı bir hizmet sunacak.

Son olarak satın almayla beraber Google, Word Lens Translator uygulamasının Google Play ve App Store'da bulunan dil paketlerini ücretsiz olarak kullanıcılara sunmaya başladığını da sizlerle paylaşalım.

Uygulamayı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilir ve Word Lens Translator için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Word Lens Translator Tanıtım Videosu


PAYLAŞ