GoPro'nun 17 Aylık Su Altı Macerası (Video) - Haberler - indir.com

GoPro'nun 17 Aylık Su Altı Macerası (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Aksiyon kameraları alanında en büyük paya sahip olan GoPro, yayınlanan bir video ile bu pazarda en dayanıklısı olduğunu ispatladı. 17 ay boyunca su altında kalan kameranın şarjı bitmesine rağmen çektiği son videoyu kayıpsız bir şekilde saklayabildiği ortaya çıktı.

Su ve kum geçirmeyen, çarpma ile darbelere karlı dayanıklı bir kasaya sahip olan GoPro, özellikle macera tutkunlarının vazgeçemedikleri cihazlar arasında yer alıyor. Son yayınlanan video ise GoPro'nun su altında geçirdiği 17 aylık macerasını konu alıyor.

Sahibinin çıktığı rafting (sal yarışı) turunda suya düşen GoPro, hem düşüş anını hem de su altındaki anları kendi kendine kaydetmeyi başarmış. Tam 17 ay boyunda su altında kalan ve üzerini yosun bağlayan kamerayı bulan kişi ise, su altında metal dedektörü kullanarak birşeyler arayan Beau Ouimette adlı bir dalgıç.

Videodan anladığımız üzere kamera su altında geçirdiği yaklaşık 2 yıl boyunca şarjı bitmesine rağmen, kayıt ettiği videoları içerisinde saklayabilmiş.

Son derece ilginç bir testten geçtiğini söyleyebileceğimiz GoPro'nun kaybolma anını ve yeniden gün yüzüne çıkarıldığı bulunma anını gösteren GoPro'nun 17 Aylık Su Altı Macerası videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.




17 ay Su Altında Kalan Go Pro Videosu


PAYLAŞ