Google'ın Özellikle Seçtiği En İyi Uygulamalar ! - Haberler - indir.com

Google'ın Özellikle Seçtiği En İyi Uygulamalar !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-23 10:29:34
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Google, Android işletim sisteminde en iyi çalışan uygulamalar için sürekli değişen bir liste hazırlıyor. Bu listedeki uygulamalar Google Android işletim sisteminde mükemmel performans sergilemek için sürekli güncelleme yayınlayan uygulamaları ön sırada tutuyor. Olması gerekende bu bence. İşte O Uygulamalar;

 

LinkedIn

LinkedIn uygulaması iş hayatınızdaki arkadaşlarınız ile sürekli irtibatta olmanızı sağlayacak bir uygulamadır. Uygulama sayesinde ayrıca profesyonel iş hayatınızdaki deneyimlerinizi, aldığınız eğitim ve kursları, bilgilerinize yazabilirsiniz.

 

Airbnb

Eğer çok sık seyehat ediyorsanız bu uygulama tam size göre. Uygulama seyahat edeceğiniz yerdeki konaklama eğlence yemek mekanlarını buluyor isterseniz size yer ayırıyor bu oldukça güzel bir özellik bence sık seyahat gerçekleştiren bir insan için kaçınılmaz bir kolaylık sağlıyor.

 

Musixmatch

Müzik dinlerken aynı zamanda dinlediği müziğin sözlerini görmek isteyen kullanıcılar için çok büyük bir fırsat haline gelen uygulama çok fazla bir kitleye sahip olmasada kendisini sürekli güncel tutuyor ayrıca uygulamada donanım hızlandırıcı gibi birçok yenilikçi özellik mevcut.

YAZIO

Eğer kilo vermek ve diyet yapmak isterseniz bu uygulama tam size göre. Uygulama size göre bir diyet listesi hazırlıyor ve bu sayede hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı oluyor

Şuanlık sadece bunlar mevcut ancak bu liste güncellendiği zaman web sayfamızdan uygulamalara göz atabilirsiniz.

 





PAYLAŞ