Google'ın Kamera Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Google'ın Kamera Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, Android 4.4+ KitKat işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirdiği  'Google Camera' isimli yeni kamera uygulamasını Google Play Store'da yayınlayarak ücretsiz olarak indirmeye sundu.

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Google Kamera uygulaması, yapılan arayüz değişikliği ve çeşitli iyileştirmeler ile birlikte nihayet Android 4.4 ve üzeri versiyonlardaki telefon ve tabletler için uygulama mağazasındaki yerini aldı.

Uygulama içerisinde daha belirgin bir halde duran yeni deklanşör butonu, görüntülere derinlik ekleyerek SLR çekimlere benzer fotoğraflar elde edilmesine imkan tanıyan Bulanıklaştırma modu Google Kamera uygulamasının en dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.

Google Kamera

Google tarafından yapılan açıklamaya göre Lens Bulanıklığı modu, mobil cihaz üzerinde çalışan görsel algoritmalar ile optimizasyon tekniklerinin birlikte kullanıldığında daha büyük boyutlu diyafram açıklığının simüle edilerek gerçek dünyanın 3 boyutlu modelinin oluşturulabildiği belirtiliyor.

Ayrıca izleyenleri içine çeken 360 derecelik fotoğraf küresi özelliğiyle birlikte Google+ fotoğraflar uygulamasına bağlı olarak çalışabilen uygulamada, kamera modları arasında geçiş yapabilmeniz için parmağınızı ekranın solundan sürüklemeniz, çektiğiniz fotoğrafları görmek içinse sağ kenarı sürüklemeniz gerekiyor.

Google Kamera deneyimini yaşamak isteyen Android 4.4 ve üzeri işletim sistemine sahip telefon ve tablet kullanıcıları, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla uygulamayı cihazlarına indirebilirler.





PAYLAŞ