Google'ın Canavar Nexus'larından Marlin'in Özellikleri AnTuTu ile Belli Oldu - Haberler - indir.com

Google'ın Canavar Nexus'larından Marlin'in Özellikleri AnTuTu ile Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-28 13:00:40
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji alanında iddialı olan firma Google gün geçtikçe daha iyi çalışmalara imza atmaktadır. Günlük yaşam alanlarının hemen hemen her yerinde kullanılan Google kullanıcılara güncel olarak hitap edebilmek için farklı uygulama servisleri sunmaya devam etmektedir. Akıllı telefon alanında öncü olan marka bundan sonraki çalışmalarında da yeniliklerine devam edecektir. Siz de Google 'un yaptığı bu yenilikler hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, yazımızı okumanız yeterli olacaktır.

Nexus Modeli Olan Marlin'in Özellikleri Belirlendi.

Markalaşma yolunda önemli adımlar atan Google bundan sonraki çalışmalarında da markalaşma yolunda emin adımlar atmaya devam edecektir. Bir önceki üretimi olan Sailfish dışında yeni üretimi Nexus Modeli olan Marlin'in herkes tarafından merakla beklenen özellikleri belli oldu. Google takipçileri tarafından dört gözle beklenen cihazın özellikleri hakkında firma gerekli olan açıklamaları yaptı. Görülen o ki cihaz piyasaya bomba gibi düşeceğe benziyor. Marka yine kullanıcıların güvenli ve hızlı teknoloji kullanabilmeleri için elinden geleni yaparak piyasa şartlarında en iyi akıllı telefonu üretmeye çalıştı.

Mikroblog Sitesi Weibo'da Paylaşılan Özellikler

Google'un yeni üretimi olan Nexus modeli Marln'in özellikleri Çin'in Mikroblog sitesi olan Weibo'da paylaşılarak kullanıcıların merakının giderilmesi sağlandı. Nexus'un ön plana çıkacağı iki yeni telefondan Marlin kod adına sahip olan modelin özellikleri Antutu belli oldu. Sitede paylaşılan Antutu verilerine göre Marlin kod adındaki cihazın ekran büyüklüğü 5.5 inç olmaktadır. Bunun dışında ekran 1440 x 2560 genişliğindedir. Piksel çözünürlüğü geniş olan ekranda istediğiniz tüm bilgilerinize anında bakabileceksinizdir.  Akıllı telefonun işlemcisine bakıldığında 4 çekirdeğe sahip olduğunu görürüz. Cihaz 4 çekirdekli Snapdragon 820 ve Adreno 530 grafik işlemcilerine sahiptir. RAM alanı ise 4 GB olan cihaz 32 GB dahili hafızaya sahiptir. Cihaz fotoğraf tutkunlarını da unutmamıştır. Arka kamerası 13 megapiksel, ön kamerası da 8 megapiksel olan cihazla karanlıkta bile çekim yapabilirsiniz. Cihazın Bataryası 3450 mAh büyüklüğündedir. İşletim sistemi ise Android'in en son sürümü olan 7.0 Nougat olacaktır. Cihazın işletim sistemi başka hiçbir cihazda bulunmamaktadır.





PAYLAŞ