Google'dan Android Programlamaya Başlamak İsteyenlere Özel Eğitim Programı - Haberler - indir.com

Google'dan Android Programlamaya Başlamak İsteyenlere Özel Eğitim Programı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-25 00:33:21
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Bu geçtiğimiz yıl sonunda Udacity ve Tech Entrepreneur Nanodegree programlarını hazırlayıp sunan ve bu konuda ses getiren Google, yeni ve nitelikli bir çalışma ile karşınıza geliyor. Android programcılarına özel bir kurs başlatan gelişmiş tarayıcı, bu konuda çok önemli bir hamle ile birlikte kullanıcılarını daha da bilinçlendirme çalışması yürütüyor. Google ve hayata geçireceği bu program sayesinde, küçük bir MBA programı niteliğindeki sunumuyla birlikte, bu konuda insanların daha da bilinçlenmesi sağlanacak.

Android Basics Nanodegree ismini taşıyan bu programın, Android programlarının temellerinden bahsettiğini anlamak zor değil. Böyle geliştirici bir çalışma bu konuda ilgi duyan insanlar adına gerçekten önemli bir fırsat olarak yorumlanmalı. Herkesin rahatlıkla erişip anlaması mümkün olan bir eğitime yaklaşması, gelişmiş tarayıcı Google ve teknoloji konusundaki çalışmalarını daha anlaşılır hale getiriyor. Bu tür bir eğitime tabi olacak insanların daha önceki bilgileri ve durumları ne olursa olsun bu eğitimle birlikte, Android uygulama geliştirmeye daha yakın bir konuma geleceklerini söylemek mümkün. 165 saat süren Android Basics Nanodegree programında, insanların bu eğitimle birlikte Android uygulamaları geliştirme kabiliyetine sahip olacağını söyleyebiliriz. Günde 4 saat ayırarak 42 gün boyunca bu programı takip eden insanların, bu sistem ve gelişimden yararlanması mümkün olacak.

Altyapısı ve daha önceki bilgi birikimi ne olursa olsun, önemli bir hazırlık ve yatırım haline gelecek bu çalışmanın, kişilere yıllık yaklaşık 52 bin doların üzerinde kazanç temin etmesi, iyi bir meslek grubunun ortaya çıkmasında etkili olacak. 52 bin dolar civarındaki bu rakamın 136 bin dolara kadar yükselmesi, aslında teknoloji meslek grubunun bu eğitimle birlikte daha çok karşılık görmesine neden olabilir. Google ve gelişime yaptığı katkılar taraflı tarafsız herkesin dikkatini ve ilgisini çekerken, bu kursu tamamlayan ilk öğrenciye, Career-Track Android Developer Nanodegree bursu hediye edilecek. Google ve eğitim konusunda ortaya koyduğu destekli çalışmalar, teknolojinin daha geniş çevrelere yayılmasında etkili çözümler üretmeye devam ediyor. Bu iddialı ve kaliteli çalışmalar sayesinde insanların Android uygulama geliştirme kabiliyeti, iyi bir teknolojik adım olarak yorumlanabilir.

 





PAYLAŞ