Google+'a Otomatik Video İyileştirme Özelliği Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Google+'a Otomatik Video İyileştirme Özelliği Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google, sosyal ağ platformu Google+'a yüklenen videoların görüntü kalitesini arttırmayı sağlayacak otomatik video iyileştirme özelliğini aktif ettiğini duyurdu. Yeni özellik videolardaki renk kalitesini ve stabiliteyi arttırıyor.

Yaklaşık 2 yıl önce yüklenen fotoğrafların kalitesini artırmak amacıyla otomatik fotoğraf düzeltme seçeneğini kullanıcılara sunan Google+ bu defa aynı özelliği videolar için getirdi.

Bu özellik ile Google+ hesabınıza video yükledikten sonra karşınızda video kalitesini arttırıp arttırmayacağınızı soran küçük bir ekran geliyor. Bu ekran üzerinden onay isteniyor ve onay verdiğiniz takdirde yüklenen videoların kalitesi otomatik olarak arttırılıyor.

Tek bir video ya da tüm videolarınız için kullanabileceğiniz otomatik video iyileştirme özelliği için Google çalışanı Tim St. Clair yayınladığı bir blog yazısında; özelliğin otomatik aydınlatma, renk kalitesi ve stabiliteyi arttırdığını belirtiyor. Ayrıca Tim, ses için de benzer bir teknoloji üzerinde çalışıldığını ve bu teknolojinin çok yakın zamanda kullanıcılara sunulacağını açıkladı.

Hem web üzerinden hem de mobil cihazlarınız üzerinden giriş yapabileceğiniz Google sosyal ağı Google+ mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi Google+ otomatik video iyileştirme özelliği tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Google+ Video İyileştirme Özelliği Tanıtım Videosu


PAYLAŞ