Google Yeni Kişisel Bakım Servisini Duyurdu - Haberler - indir.com

Google Yeni Kişisel Bakım Servisini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-16 13:00:30
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın kullanıcı deneyimi ve iş hayatlarına etki edebilecek yeni servisleri duyurulmaya devam ediyor. Her alanda adı geçen internet devi Google bu noktada başarılı ve yararlı servisleri ile dikkat çekiyor. Şimdi ise Google, ABD üzerinde yer alan kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni bir kişisel bakım rezervasyon servisinin duyurusunu gerçekleştirdi. 'Reserve with Google' adlı bu servis konum bazlı bir çalışma gerçekleştiriyor ve kendi bulunduğunuz mekan adını aratarak çevrenizde yer alan kuaför, bakım salonu gibi alanlardan saat ve tarih belirterek mobil uygulama üzerinden bir rezervasyon oluşturabileceksiniz.

Konum özelliğinin aktif olması gerekirken tahmin edebileceğiniz üzere bu uygulama Google Haritalar ve genel arama sonuçları ile beraber entegre olarak çalışan bir sisteme sahip durumda. Aradığınız mekan harita üzerinde çıkacak ve book butonu ile bulup rezervasyon işleminizi gerçekleştirebileceksiniz. Ayrıca her işletmeye yorum ve puanlama sistemi bulunarak  bu noktada yeni bir kefiş yapmak daha kolay olacaktır. Google bu servisi için şuanlık SalonRunner, Yocale, Genbook ve WllnessLiving gibi adı bilinen popüler şirketlerle işbirliği içerisine girmiş durumda. Yakın zamanda ise bu mekan havuzunun bir hayli genişletilmesi bekleniyor.

Google tarafından yayınlanan blog yazısında ise 'şimdiden spor derslerinizi Google Haritalar üzerinden rezerver edebiliyorsunuz ve gelecekte daha fazla hizmet umabilirsiniz' şeklinde bir açıklama yapılıyor. Yeni rezerve edilecek servisler için ise Google'dan yakın zamanda yeni adımlar bekleniyor. Şuan için Amerika'da hizmette olan bu servisin yakın zamanda Amerika dışarısına çıkmasınada kesin gözüyle bakılıyor.





PAYLAŞ