Google Telefon Uygulaması Yakında Geliyor - Haberler - indir.com

Google Telefon Uygulaması Yakında Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-12 22:00:55
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google yeni telefon uygulamasını Play Store üzerinden Beta kapsamındaki kullanıcılara sundu. Google hesabı ile çalışan yeni arama uygulaması birçok yeni özellik sunuyor. Uygulama henüz test aşamasında olurken kullanıcılar için bazı özellikleri sunulmuş duruma. Yeni Google arama uygulamasının Android 6.0 ve üzeri işletim sistemlerde çalışabileceği belirtiliyor. Bu yeni uygulama spam koruması, Google Duo görüntülü görüşme, arayan kimliği, çağrı engelleme ve görsel sesli mesajlar gibi birçok özelliğe sahip olarak gelecek.

Çağrı deneyimini iyileştirmek adına yeni özelliklerin de ilerleyen zamanlarda geleceği belirtiliyor. Google telefon uygulaması yetenekler anlamında neler sunuyor gelin bakalım;

  • Google Duo ile entegre olacak uygulama, bizlere Duo'nun özelliklerini de sunacak Bu özellikle, insanlarla sesli ve görüntülü konuşabileceksiniz. Google Duo indir iOS / Google Duo indir Android
  • Spam koruması, Sizlere potansiyel spam çağrı yapanlarla ilgili uyarılar almanıza yarıyor. Ayrıca tele pazarlamacılardan, sahtekarlardan ve spam çağrı yapanlardan korunmasına yardımcı olacak.
  • Arayan kimliği, telefona cevap vermeden önce kimin çağrı yaptığını öğrenmenizi sağlıyor. Bu özellik sayesinde, artık telefon numaralarıyla birlikte işletme adları da görebileceksiniz.
  • Çağrı engelleme özelliği, istenmeyen numaraları engellemenize yarıyor.
  • Görsel sesli mesaj özelliği ile uygulama üzerinden mesajlarınıza ulaşabilirsiniz. Uygulama ile mesajlarınızı dinleyin, silin ve ses kaydını cihazınıza indirmenize de yarıyor. Şu an için Project Fi, T-Mobile USA ve Orange France müşterileri yararlanabiliyor. İlerleyen zamanlarda bu özellik, ülkemizde de kullanılabilir hale gelecek gibi duruyor.




PAYLAŞ