Google Play'e Haftanın Ücretsiz Uygulaması Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Google Play'e Haftanın Ücretsiz Uygulaması Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-20 09:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Google'ın Android işletim sistemi için geliştirdiği Google Play Store, uygulama mağazasına günlük binlerce yeni uygulama ekleniyor. Diğer yandan Google, mağaza uygulamasında da zaman zaman güncellemeler yaparak yeni özellikler ve yetenekleri kullanıcılara sunuyor. Hali hazırda mağaza üzerinde kategorilendirilmiş bölümler bulunuyor ve ister ücretsiz ister de ücretli uygulama ve oyunlara erişmek oldukça kolay oluyor. Şimdi ise Google Play Store'a gelen bir güncelleme ile Google, mağazaya yeni bir özellik kazandırdı. Yeni özellik ile ücretli olan bazı uygulamaları kısa süreliğine ücretsiz olarak edinmek mümkün olabilecek.

Bu özellik sayesinde geliştiricileri uygulamaları daha fazla kişiye eriştirebilecek ve bu sayede reklam yapmış olacak. iOS tarafında App Store üzerinde bu özellik hali hazırda bulunuyordu. Google Play'e gelen 'Haftanın ücretsiz uygulaması' özelliği sayesinde her hafta yeni bir ücretli uygulama bu bölüme eklenerek ücretsiz bir hale gelecek. Uygulama geliştiricilerinin bazı uygulamaları haftanın ücretsiz uygulaması bölümüne eklenecek bir süre ücretsiz olarak indirilebiir olacak. Fiyat bölümünde ise ücretsiz ibaresi bulunsada uygulamanın normal ücreti de yazacak ve aradaki avantaj farkı ortaya çıkacak.

Haftanın ilk ücretsiz uygulaması Adventure Time temalı Card Wars isimli oyun olacak ve normal şartlarda Google Play Store üzerinde 10 TL ücret ile satılan bu oyunu kullanıcılar bir süre boyunca ücretsiz olarak indirip oynayabilecekler. Dilerseniz uygulamanın indirme sayfasına buradan ulaşabilir ve uygulamayı indirebilirsiniz. İlerleyen dönemlerde ise geliştiriciler uygulama başvurularını arttırarak her hafta farklı bir ücretli uygulamayı bu ücretsiz alanda görmemiz mümkün olabilecek.





PAYLAŞ