Google Play'e 'Çevrimdışı Oyunlar' Bölümü Eklendi - Haberler - indir.com

Google Play'e 'Çevrimdışı Oyunlar' Bölümü Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Google, Android kullanıcılarının aktif internet bağlantısına ihtiyaç duymadan oynayabilecekleri mobil oyunları listelediği yeni bir bölümü aktif etti. Google Play mağazasında açılan bölümün adı 'Çevrimdışı Oyunlar'.

Google'ın bu bölümü açmasının altındaki en büyük nedeni olarak; geliştiricilerin ürettikleri oyunlarda kullanıcıların daha fazla sosyalleşmesi ve etkileşim sağlamaları için aktif internete harcanan fazla para, veri iletişiminin getirdiği trafik yükü ve bu trafik yükünün mobil cihazların pili hızlı tüketmesi ve kullanıcıların çevrimdışı oynanan oyunları bulmakta zorluk çekmeleri gösteriliyor.

Google Play Çevrimdışı Oyunlar

Google Play'de 'Çevrimdışı Oyunlar' bölümü altına eklenen oyunlar arasında Asphalt 8: Airborne, Dots, Assassin's Creed Pirates, Bubble Witch Saga, Stickman Tennis, Manuganu, Trials Frontier ve Prince of Persia Shadow&Flame gibi şimdilik 54 farklı oyun yer alıyor.

Aktif internet bağlantısına ihtiyaç duymadan oynayabileceğiniz oyunların listesini görmek için Google Play Çevrimdışı Oyunlar bağlantısına tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ