Google Play Store'a Yenile Butonu Geliyor - Haberler - indir.com

Google Play Store'a Yenile Butonu Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-22 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Google'ın en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android platformu her geçen gün bir yenilik daha kazanıyor. Android bilindiği üzere Google Play Store online marketi ile kullanıcılara onbinlerce ücretsiz ve ücretli çeşitli uygulama ve oyunları sunuyor. Bu noktada geliştiricilerede büyük pay düşen bu durumda Google'da yenilikler için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak marka Android kullanıcıları için Google Play Store'a yeni bir 'Yenile' isimli buton koymaya hazırlanıyor.

Google kullanıcılarına zaten Google Play Store'da bulunan bir uygulamanın güncellemesi için bildirim gönderiyor. Ancak bu bildirimin çeşitli nedenlerden dolayı kullanıcıya ulaşamamasından dolayı kullanıcılara yeni 'Yenile' butonu adı altında yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Artık bu 'Yenile' butonu sayesinde kullanıcılar güncellemelerini manuel bir şekilde kontrol edecek ve ona göre güncelleyecekler. Normal şartlarda bir Android kullanıcısı cihazında bulunan oyunların ve uygulamaların güncel olup olmadığınız Uygulamalarım ve Oyunlarım sekmesine girerek görebiliyor.

Ancak bu yeni buton sayesinde mağaza uygulamanızı açıp kapamaya gerek kalmadan pratik bir şekilde bu güncelleme listenizi görmeniz mümkün olacak.

Yeni Buton Ne Zaman Gelecek ?

Google Play Store'a yakın zamanda eklenecek olan bu yenile butonu şuan için küçük bir kullanıcı topluluğuna test etmeleri için verilmiş durumda. Ancak henüz milyonlarca kullanıcıda bu özelliğin bulunmadığını belirtelim. 1 yada 2 ay sonra bu yenile butonunun tam anlamıyla testlerine başlayacağı belirtilenler arasında. Ayrıca birkaç ay sonra gelecek olan bu Play Store güncellemesi ile beraber 'Yenile' butonu haricinde, çeşitli değişikliklerinde olacağı belirtiliyor.

Çeşitli listeleme yöntemleri ile beraber indirilen uygulamaların boyut, son güncelleme, isim ve çeşitli istatistikleri gözükeceğide söylentiler arasında.





PAYLAŞ