Google Play Filmler'de Türkiye'de En Çok İzlenen 7 Film - Haberler - indir.com

Google Play Filmler'de Türkiye'de En Çok İzlenen 7 Film

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-03 13:07:33
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Bu listemizde sizlere Google Play Filmler'de Türkiye'de en çok izlenen 7 filmi izlenme sırasına göre sıralayacağız. Eğer son günlerde izlemek için güzel filmler arıyorsanız bu liste tam da size göre.

1. Mumya (Fantastik Film/Gerilim)

Mumya, Alex Kurtzman'ın yönettiği ve Jon Spaihts ve Christopher McQuarrie'nin yazdığı yakında çıkacak bir Amerikan filmi. The Mummy serisinin yeniden başlatılması ve Evrensel Canavarlar paylaşılan evrenin ilk filmi olması amaçlanmıştır. Filmde Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance ve Russell Crowe gibi oyuncular yer alıyor.

Fiyat: 3,99 TL

2. Transformers 5 (Bilim Kurgu Filmi/Gerilim)

Transformers: Son Şövalye, yönetmenliğini Michael Bay'ın yaptığı, senaryosunu ise Art Marcum, Matt Holloway ve Ken Nolan'ın yazdığı 2017 Amerikan-İngiliz yapımı bilim kurgu filmi. Transformers serisinin beşinci devam filmi olup başrolünde Mark Wahlberg ile Anthony Hopkins görev almıştır.

Fiyat: 3,99 TL

3. Hızlı ve Öfkeli 8 (Suç filmi/Gerilim)

Hızlı ve Öfkeli 8, F. Gary Gray tarafından yönetilen ve Chris Morgan tarafından yazılmış olan Amerikan yapımı aksiyon filmi. Hızlı ve Öfkeli film serisinin sekizinci filmi. Kadro şu anda Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Eva Mendes, Lucas Black, Kurt Russell, Charlize Theron ve Jason Statham'dan oluşmaktadır. Sekizinci yapım ilk olarak Mart 2015'de Diesel Jimmy Kimmel Live!'da iken açıklandı ve filmin New York'da çekileceği de bildirildi. Filmin hazırlıkları Hızlı ve Öfkeli 7'nin yayınlanmasından hemen sonra Diesel, Morgan ve yapımcı Neal H. Moritz'in yeniden imzayı atmasıyla başladı. Temel çekimler Mart 2016'da İzlanda, M'vatn'da başladı. Diğer çekimler Küba, Atlanta ve New York'da yapıldı. Hızlı ve Öfkeli 8, Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden sonra Paul Walker'in oynamadığı ikinci film. Film 13 Nisan 2017'de yayınlanmak üzere ayarlandı.

Fiyat: 3,99 TL

4. Kolonya Cumhuriyeti (Komedi)

Başbakan ziyareti ve il olma vaadi ile uzak diyarlardaki bir beldenin belediye başkanlığını kazanan Peker Mengen, halk bu vaadi unutmayınca başbakanı kendine özgü yöntemlerle beldeye gelmeye ikna eder. Danışmanları ile yaptığı istişareler sonrası şaşalı bir karşılama töreni hazırlayan Peker, bu törenin kontrolünü kaybeder ve 5000 nüfuslu belde bir anda ülke olmak zorunda kalır. Hem de Amerika ile savaşa girmiş bir ülke. Peker Mengen, istemeden evlendiği karısı Mualla ve danışmanları bir yandan Amerika ile uğraşırlarken, bir yandan da yeni bir ülke kurmanın zorluklarını tadacak, bu yolda bir uzaylının yardımını bile alacaklardır.

Fiyat: 3,99 TL

5. Recep İvedik 5 (Komedi)

Recep İvedik serisinin beşinci filmi olan yapımda Recep bu sefer yanındaki ekiple birlikte yarım kalan önemli bir işi tamamlamak için yollara dökülüyor. Çeşitli spor dallarında profesyonel olarak ter döken genç sporcuları müsabakalara taşımayı görev edinen İvedik, kaş yaparken yine göz çıkartıyor ve Türkiye'yi atletizm, boks, güreş vb. sporlarda temsil etmek İvedik ve ekibine düşüyor! Filmin yönetmenliğini gelenek bozulmadan yine Togan Gökbakar üstlenirken, başrol Şahan Gökbakar'a Orkan Varan ve Deniz Ceylan isimleri eşlik ediyor. Çamaşırhane firmasının yapımcılığını üstlendiği filmde müzikler Ömer Özgür'e, görüntü yönetimi ise Gérard Simon'a emanet.

Fiyat: 14,99 TL

6. Wonder Woman (Fantastik Film/Bilim Kurgu)

Wonder Woman'dan önce, o Amazon'un prensesi Diana'ydı ve yenilmez bir savaşçı olarak eğitiliyordu. Korunmasız bir ada cennetinde yetişen Amerikalı bir pilot, kıyılarında çarpıştığında ve dış dünyada şiddetli bir çatışma yaşandığını anlatan Diana, evini terk ederek tehdidi durdurabileceğine ikna etti. Tüm savaşları sona erdirmek için bir savaşta adamla birlikte savaşan Diana, tam güçlerini ve gerçek kaderini keşfedecek.

Fiyat: 3,99 TL

7. King Arthur: Legend of the Sword (Drama/Fantastik Film)

Ünlü film yapımcısı Guy Ritchie, dinamik stilini, destansı fantastik aksiyon macerası King Arthur: Kılıç Efsanesi'ne aktardı. Charlie Hunnam'ın başrolde olduğu bu film, Arthur'un yolculuğunu izleyen klasik Excalibur efsanesine ikonoklastik bir yaklaşım getirdi. Arthur'un babası öldürüldüğünde, Arthur'un amcası Vortigern (Jude Law) tacı ele geçirir. Doğruluk hakkından soyundu ve gerçekte kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur şehrin arka sokaklarında zor yoldan çıktı. Fakat kılıcı taştan çektiğinde, hayatı ters çevrilir ve onun gerçek mirasını kabul etmesi gerekir... İster istesin ister istemesin.

Fiyat: 3,99 TL





PAYLAŞ