Google Pixel 3 ile 'Ne Olur Düzelsin Artık' Dediğimiz 3 Özellik - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 ile 'Ne Olur Düzelsin Artık' Dediğimiz 3 Özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın popüler işletim sistemi olan Android sistemli akıllı telefon serisi Pixel ile uzun zamandır Apple'a rakip olunmak isteniyor. Bu kapsamda geliştirmelerini sürdüren Google cephesinden 2018'de yeni Pixel serisi akıllı telefonları görebiliriz. Özellikle Pixel 2 serisi ile bazı beklentilerin altında kalan ve yeni Pixel 3 ile beraber mutlaka düzeltilmesi gereken yenilikleri sizler için derledik. En güncel ve saf Android deneyimini kullanıcılarına sunan Pixel serisi cihazları artık her sene düzenli olarak yeni versiyon şeklinde çıkartılacak. Amiral gemisi seviyesindeki donanım özellikleri ile markalara güçlü bir rakip geliyor diyebiliriz.

Pixel 2 serisine ise Ağustos 2018 ile beraber en güncel işletim sistemi sürümü Android P'nin sunulması bekleniyor. Yeni Pixel 3 hakkında beklentiler de ise modelin en güçlü işlemciye sahip olması bekleniyor. Diğer yandan yeni seri ile beraber düzeltilmesi yada geliştirilmesi beklenen başlıca konular ise şu şekilde;

Üretim ve Dağıtım

Birçok kullanıcı Apple ve Samsung ürünlerinin aksine Pixel modellerine ABD üzerinde bile erişmekte güçlük çekiyor. Bu noktada küresel anlamda ilgi gören Pixel modellerini Google'ın daha iyi dağıtım yapması bekleniyor. Kısa sürede üretim ve bölgelere dağıtım noktasında sorunların çözülmesi umut edilirken, Pixel 3 serisine sorunsuz her noktadan erişilmesi bekleniyor.

Hızlı Şarj Teknolojisi

Batarya her üreticinin önemli noktalarından birisi olurken Pixel serisi modellerde hala kablosu şarj teknolojisinin olmaması eleştiriliyor. Bununla beraber Pixel 3'te hem kablosuz şarj hemde hızlı kablolu şarj desteğinin sunulması bekleniyor.

Yüz Tanıma

Son dönemlerde birçok üretici tarafından tercih edilen yeni güvenlik sistemi olan yüz tanıma sisteminin geliştirilmiş bir şekilde Pixel 3 ailesinde yer verilmesi en büyük beklentilerden birisi diyebiliriz.





PAYLAŞ