Google Pixel 2 Dört Farklı Renk İle Geliyor - Haberler - indir.com

Google Pixel 2 Dört Farklı Renk İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-11 09:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın en yeni amiral gemisi modelleri önümüzdeki aylar ile beraber gelmesi bekleniyor. Bu noktada Google Pixel serisi cihazların ikinci nesil akıllı telefon serisi olması beklenen cihazlar hakkında sızıntı detayları gelmeye devam ediyor. Son olarak donanım detayları hakkında sızıntılar devam ederken cihazın şimdi ise tasarımsal noktadaki yeni renk seçeneklerinin geleceği ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere ilk nesil Pixel serisi modelleri sınırlı renk seçenekleri ile güçlü bir amiral gemisi konumunda bulunuyordu. Bu noktada cihaz özellikle sunduğu kamera detayları ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Şimdi ise Google Pixel 2 adına sahip olması beklenen cihazın yeni renk seçeneklerine dair görselleri olduğu iddia edilen içerikler sızdırıldı.

Diğer yandan cihazın şimdiye kadarki detaylarına bakarsak modelin 18:9 gibi oranlı bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Bu ekranın 5.6 inç gibi bir ekrana sahip olması bekleniyor. Cihazın ekran çözünürlüğü noktasında ise 2560 x 1312 piksel çözünürlüklü bir panele sahip olacağı düşünülürken 4 GB RAM haricinde 128 GB dahili depolama bulunması belirtiliyor. Arka yüzeyde cihazın cam bir tasarım ile gelmesi beklenirken parmak izi sensör yerinin aynı konumda kalacağı bekleniyor. Kameralar ise ilk cihaza göre daha büyük ve teknik anlamda ise gelişmiş olacak.

İşlemci noktasında ise cihazın gücünü Snapdragon 835 yada Snapdragon 836 modelini kullanması bekleniyor. İnternete düşen görseller doğrultusunda ise modelin dört farklı renk seçeneğine sahip olması bekleniyor. Bunlar ise mavi, siyah, kırmızı ve gri olarak görüzüküyor. Kırmızı tasarımlı olan ise iki farklı ya ayrılarak ön paneli siyah ve ön paneli beyaz olarak belirleniyor. Bakalım cihaz beklenildiği gibi dört renk seçeneği ile mi gelecek göreceğiz.





PAYLAŞ