Google Öğrencilere Limitsiz Bulut Alanı Sağlıyor - Haberler - indir.com

Google Öğrencilere Limitsiz Bulut Alanı Sağlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Ağustos ayında öğretmenler için ödev dağıtımında ve takibinde kolaylık sağlayacak olan 'Classroom' uygulamasını tanıtan Google, şimdi de üniversite öğrencilerine limitsiz bulut alanı sağlayacağını duyurdu.

Drive for Education adıyla sunulan yeni Google Drive sürümü, sınırsız depolama alanının yanı sıra 5TB'lık dosyaların tek seferde yüklenerek, bulut alanında saklanmasına da imkan veriyor.

Hem öğrencileri hem de eğitimcileri mutlu edecek bir adım atan Google, eğitim kurumlarındaki kullanıcılarına bilindiği üzere 30 GB bulut alanı sağlıyordu. Sınırsız bulut alanından faydalanmak isteyen kullanıcılar eğitim ya da araştırmalarını sürdürdükleri eğitim kurumunun Google Apps for Education kullanıcısı olmaları gerekiyor.

Birkaç haftaya kadar tüm dünyadaki kullanıcılara sunulacak olan sınırsız bulut alanı Google'ın eğitime yönelik başka kolaylıklar sunacağının da işareti olarak görülüyor.

Google'ın bulut depolama servisi Google Drive için geliştirdiği mobil uygulama ve yazılımlarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ