Google Motion Stills Tüm Android'lere Geldi - Haberler - indir.com

Google Motion Stills Tüm Android'lere Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-09 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın sevilen arttırılmış gerçeklik uygulaması olan Motion Stills artık Google Pixel 2 cihazları haricinde tüm Android akıllı telefonlarda indirilebilir durumda oldu. Geçtiğimiz Aralık ayında Google Pixel 2 serisine Android Oreo 8.1 güncellemesi ile beraber Google AR Sticker'lara erişim özelliği gelmişti. Şimdi ise Google'ın ücretsiz uygulaması olan Motion Stills uygulaması Android 5.1 ve üzeri işletim sistemine sahip akıllı telefonlara uyumlu bir şekilde Google Play Store'da yayınlandı.

Motion Stills uygulaması Google tarafından ilk başta video ve GIF dosyalarını editlemek üzere tasarlanmış bir uygulamaydı. Fakat 2.0 versiyonu ile beraber uygulama arttırılmış gerçeklik ve üç boyutlu obje karakterleri gibi kameradan gelen görüntüleri yerleştirme yeteneklerine kavuştu. Ayrıca artık bu görüntüyü dilerseniz video dilersenizde GIF olarak kaydetme imkanınız olacak.

Şuan için 3 boyutlu karakterler olarak sınırlı içeriğe sahip Motion Stills uygulaması Pixel 2 cihazlarında ünlü karakterler yerine telif hakkı noktasında dinazor, uzaylı ve tavuk gibi bazı orijinal karakterlere sahip durumda. Geliştirilmeye devam eden Motion Stills uygulamasına yakın zamanda yeni 3 boyutlu karakterler ve uygulamaya yeni yetenekler kazandırılması bekleniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ