Google+ Mobil'in Yeni Arayüz Tasarımı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Google+ Mobil'in Yeni Arayüz Tasarımı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Android için kendisine yeni bir yol haritası hazırlayan Google'ın, bundan sonra uygulamalarında daha sade arayüz ve ikon tasarımlarını kullanacağının ipuçları ortaya çıkmıştı. Bu sadeliğe ilk örnek ise Google+'ın yeni arayüzü oldu.

Google+ uygulamasının da sade bir tasarıma sahip olacağı söylentileri uzun zamandır konuşuluyordu ancak Google tarafından bu konuda bir bilgi verilmiyordu. Android Police sitesinde rastladığımız ve Yoel Kaseb isimli bir kişi tarafından sızdırılan görsellere bakılırsa şirket, Google+ uygulamasının arayüzünde önemli değişiklikler yapıyor.

Google+

Sızdırılan görsellere baktığımızda uygulamada bulunan aktivite çubuğu renkli bir hal alırken, gönderilerin yazıldığı ve fotoğrafların eklenmesi için kullanılan alt taraftaki içerik çubuğu da yerini kayan bir panel üzerinden açılan dairesel bir butona bırakmış durumda.

Göze oldukça hoş geldiği ve karmaşıklığa sebep olmadığı söylenen Google+'ın yeni arayüz tasarımının ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilgiye rastlayamadık ancak Google+ uygulamasının mevcut sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ