Google Kamera'ya Yeni Özellikler Sunuldu - Haberler - indir.com

Google Kamera'ya Yeni Özellikler Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 13:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'un Pixel ve Nexus serisi akıllı telefonları için özel geliştirilen uygulamalar güncellenmeye ve yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Yeni kamera güncellemesi ile beraber fotoğraf yetenekleri biraz daha geliştiriliyor. Google Kamera'ya gelen yeni güncelleme ile iyileştirmeler ve yeniliklerin içerdiği detaylar belli oldu. Google Kamera v5.2 ile beraber ayarlar menüsüne artık bir uyarı seçeneği geliyor. Bu uyarı ile kullanıcı merceğin kirli olup olmadığına dair uyarılacak.

Diğer yandan artık ekrana çift dokunma işlemi ile kontroller yakınlaştırılabilecek. Yine çift dokunma sistemi ile beraber ön ve arka kamera geçişleri yapılabilecek. Bu yeni seçeneğin Google Kamera Ayarlar menüsündeki 'Hareket' sekmesinin hemen altında yer aldığını belirtelim. Yeni iyileştirmeler kapsamında ana ekrana bir kamera kısayolu geliyor. Kullanıcılar Google Kamera uygulamasını açmaya gerek kalmadan direkt ve kolay bir şekilde istediği özelliğe erişilebilmesinin kolaylığı sağlanıyor.

Yapılan bu yeni geliştirmeler ile beraber Google'ın Sirk Modu adlı yeni bir özelliği eklemesi de bekleniyor. Bu yeni özelliğin ne gibi işlevlere sahip olacağı bilinmezken, Google Kamera 5.2 versiyonu ile sunulan yenilikler şuan için bunlardan ibaret.

 





PAYLAŞ