Google, Hangouts Aramalarını Ücretsiz Yaptı! - Haberler - indir.com

Google, Hangouts Aramalarını Ücretsiz Yaptı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, Hangouts uygulaması üzerinden yapılacak olan sesli aramaların 2014 yılının sonuna kadar ücretsiz olacağını duyurdu. Sadece sesli görüşmeleri kapsayacak olan ve deneme amaçlı sunulan ücretsiz Hangouts aramaları sadece 25 ülkeyi kapsıyor.

Tam bir haberleşme ağı kurmayı hedefleyen Google, Hangouts arama özelliği sayesinde kısa süreli konuşmalarda kullanıcılara büyük bir fırsat sunuyor. Mesaj yazmak yerine hızlı görüşmeler için arama yapmayı tercih eden kullanıcılara sunulan bu hizmet sayesinde kullanıcılar, aramalarının ilk 1 dakikasıücretsiz olarak yapabilecekler.

Google Hangouts

Ücretsiz Hangouts araması sayesinde kullanıcılar operatörlere hiç bir ücret ödemeyecekleri gibi kontör kaybı da yaşamayacaklar. Hangouts'un bu özelliğinin kullanılabilmesi için cihazın internete bağlı olması gerekiyor. İlk 1 dakikadan sonraki görüşmeler ise dakika başına 1 dolar ücret karşılığında yapılabiliyor.

1 dakikalık ücretsiz Hangouts aramasının kapsadığı ülkeler şöyle; Avustralya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Dominik Cumhuriyeti, Hindistan, Endonezya, İrlanda, İtalya, Japonya, Meksika, Hollanda, Norveç, Peru, Polonya, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre, Birleşik Krallık ve Amerika.

Hangouts fırsatının Türkiye kullanıcılarına sunulmadığını sizlerle paylaşmamızda fayda var. Hangouts uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ