Google Fit Büyük Yeniliklerle Güncellendi - Haberler - indir.com

Google Fit Büyük Yeniliklerle Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-24 16:31:50
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Sağlıklı yaşam konusuna vurgu yapan Google uygulaması Google Fit, son dönem içerisinde çok daha kullanışlı ve etkili bir arayüz güncellemesi sağladı. Daha anlaşılır olan sistem, uygulamaya katkı yapıp aktivite ve adım takip uygulaması ile birlikte insanlara yardımcı olmaya devam edecek. Son yapılan güncelleme ve onun katkısı ile birlikte, uygulamanın çok daha yeni bir görüntüye kavuşacağınız söyleyebiliriz. 1.57 sürümüne güncellenen arayüz, fonksiyon olarak da değişik ve özel nitelikleri bünyesinde barındırmakta.

Burada yeni uygulamayı kullanacak kişilerin uygulamayı açtıklarında renkli bir arayüz ile karşılaşmaları ilginç olacak. Oldukça iddialı olan bu yeni sürüm bir ekran vasıtasıyla çok daha zengin bir ekran seçeneği bu uygulama birlikte önünüze geliyor. Yakılan kalori, aktivite zamanının hepsi ve alınan mesafe yol olarak adım bilgileriyle birlikte, anlık veri oluşturuyor. Teknoloji ve gelişime yaptığı yatırımlarla tarayıcılar içerisinde farklı bir kimliğe sahip olan Google, fiziksel sağlık konusunda da yatırımlarını devam ettiriyor. Düzenli ve bilinçli spor yapmak, aktivitelerini ona göre ayarlamak isteyen çok sayıda insan için, Google Fit programı gerçekten çok ideal ve kullanışlı bir program olarak yorumlanmalı. Pek çok insan için adeta eylem planı gibi görünen bu sistem, ekrandan detaylı bilgileri önümüze getiriyor ve spor aktivitelerini çok daha bilinçli bir noktaya taşıyor. Hedefler kısmı daha iddialı seçenekler için yeniliklerden nasibini alan bir etkinlik olarak görülüyor. Artık spor ve sağlıklı yaşam konusunda kendi sağlığınız için vereceğimiz kararlar ve atmayı planladığınız adımlar, sizin için daha sağlıklı hedefler oluşturmalı.

Daha önceden siyah arka plan kullanan Google Fit uygulaması Android Wear tarafından yönlendirilirken, uygulamanın arayüzü artık beyaz ekrana geçmiş bir şekilde kullanıcıları şaşırtacak. Aslında bu şekilde ekranın çok daha verimli kullanılması mümkün olurken, daha fazla yazıyı ekrana sığdırmak, yeni arayüzü sayesinde kullanıcılarına daha geniş imkânlar sunuyor. Pek çok teknoloji ve araçları insanları sanal ortama çektiği gibi, sağlıklı yaşam konusunda da pek çok sıkıntıyı beraberinde getirmekte. Oysa son dönemler içerisinde bu alandaki radikal gelişimi temsil eden Google Fit, fiziksel sağlık açısından da insanlara olumlu şekilde yönlendiriyor.





PAYLAŞ